Basket League: Γλυκόπικρη νίκη για την ΑΕΚ επί του Αρη -Τραυματίστηκε ο Θίοντορ Τζόρνταν - iefimerida.gr

Basket League: Γλυκόπικρη νίκη για την ΑΕΚ επί του Αρη -Τραυματίστηκε ο Θίοντορ Τζόρνταν

Ο Λαρεντζάκης εν δράσει / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νίκησε τον Άρη για την Basket League (81-73), αλλά δεν το χάρηκε όπως θα ήθελε η ΑΕΚ.

Και αυτό διότι η ατυχία «χτύπησε» και πάλι τον Τζόρνταν Θίοντορ, ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς με την Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος είχε ταλαιπωρηθεί από βαριά κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική, αποχώρησε τραυματίας στο 23' της αναμέτρησης, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάταση συνδέσμου στο δεξί πόδι.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, η ΑΕΚ θέλησε από νωρίς να... τελιεώσει την υπόθεση νίκη για να συγκεντρωθεί στην Μπάμπεργκ, ο Άρης οποίος έδειξε διάθεση να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο αντίπαλός του είχε το μυαλό του στον επαναληπτικό του Basketball Champions League. Τελικά, όμως, «μίλησαν» η ποιότητα και η θέληση της «Ένωσης», με τους φιλοξενούμενους να μένουν από δυνάμεις και λύσεις στα κρίσιμα σημεία.

Στο α' ημίχρονο η ΑΕΚ αντιμετώπισε πρόβλημα μέσα στην ρακέτα όπου ο ΜακΓκί με 15 πόντους και ο Κάιζερ με 5 πόντους, δημιούργησαν ένα σημαντικό ρήγμα. Η ΑΕΚ με ξεσπάσμα κατάφερνε να πάρει διαφορές τις οποίες όμως δεν μπορούσε να κρατήσει, παρότι έκλεισε μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και στην μεγαλύτερη διάρκεια της πρώτης περιόδου.

Στην τρίτη περίοδο η ΑΕΚ «μπλοκαρίστηκε» επιθετικά, ενώ ο Άρης μπόρεσε αργά αλλά σταθερά να μειώσει και να προηγηθεί με 51-52 στο 26ο λεπτό. Κάπου εκεί ήταν το… καμπανάκι για την «Ένωση», η οποία απάντησε με ένα επιμέρους σκορ 19-3 για να στείλει την διαφορά στους 15 πόντους (70-55) και ουσιαστικά να… τελειώσει τον αγώνα, φτάνοντας στο τελικό 81-73.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Basket League αεκ Αρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ