Η άσεμνη χειρονομία του Ρονάλντο σε παίκτη της Αθλέτικ Μπιλμπάο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η άσεμνη χειρονομία του Ρονάλντο σε παίκτη της Αθλέτικ Μπιλμπάο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ρεάλ Μαδρίτης θα έπρεπε να είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην καριέρα του με την φανέλα των Μαδριλένων, όμως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν ιδιαίτερα θυμωμένος μετά την λήξη του αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Οι «μερένγκες» εξασφάλισαν τον πρώτο τίτλο τους στην Primera Division μετά από τρία χρόνια κυριαρχίας της Μπαρτσελόνα με το 3-0 επί των Βάσκων στο «Σαν Μαμές». Ο Ρονάλντο είχε ένα φραστικό επεισόδιο με τον μέσο των γηπεδούχων, Χάβι Μαρτίνες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και με την λήξη του έκανε μία άσχημη χειρονομία προς το μέρος του. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Μαρτίνες φέρεται να είπε στον Ρονάλντο: «Μην πανηγυρίζεις τόσο πολύ, εγώ είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής, ενώ εσύ όχι», κάτι που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του άσου της Ρεάλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ