Η κιτς εμφάνιση της «Πρώτης Κυρίας» της Βενεζουέλας δίπλα στην απλή αλλά κομψή Μελάνια Τραμπ – Με φραμπαλά και μακρύ γιλέκο [εικόνες]

Η Μελάνια Τραμπ, ως πρώην μοντέλο ξέρει πώς να ντύνεται για να τραβά τα βλέμματα πάνω της. Ακόμη και με την πιο απλή εμφάνιση, καταφέρνει να επισκιάζει τους υπόλοιπους και η σύγκριση είναι σχεδόν πάντα, αναπόφευκτη.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, συναντήθηκε με την εν αναμονή Πρώτη Κυρία της Βενεζουέλας Φαμπιάνα Ροζάλες και φυσικά ξεχώρισε μέσα στην απλότητά της.

Ο Λευκός Οίκος την Παρασκευή, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την συνάντηση των δύο Κυριών στο εξοχικό των Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα. Οι φωτογραφίες δείχνουν τις δύο γυναίκες να χαμογελούν μπροστά σε μια σειρά από φοινικόδεντρα ενώ σε μια άλλη ποζάρουν για selfie μπροστά στα επιχρυσωμένα έπιπλα της κατοικίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

An inspiring meeting with @FabiiRosales as she shared her passionate ideas and plans to restore democracy and to care for the children of Venezuela. We stand with you & Pres @Jguaido.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη First Lady Melania Trump (@flotus) στις 28 Μάρ, 2019 στις 6:42 μμ PDT

Η Μελάνια Τραμπ φορούσε ένα μίντι ριγέ φόρεμα με μανίκια 3/4 και ζώνη στην μέση με χακί ψηλοτάκουνες γόβες ενώ η Φαμπιάνα Ροζάλες επέλεξε ένα λευκό πουκάμισο με φραμπαλά στα μανίκια και ένα εμπριμέ γιλέκο με ίδιο παντελόνι.

Οι φωτογραφίες, μαζί με τα σχόλια της Πρώτης Κυρίας που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος, ήθελαν να δείξουν, για άλλη μία φορά, πως οι ΗΠΑ στέκονται σταθερά στο πλευρό του ηγέτη της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό.

Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, η Μελάνια Τραμπ «στέκεται ισχυρή» με τον λαό της Βενεζουέλας ενώ η κυβέρνηση Τραμπ «υποστηρίζει» τους Γκουαϊδό και Ροζάλες.

An inspiring meeting with @FabiiRosales as she shared her passionate ideas and plans to restore democracy and to care for the children of Venezuela. We stand with you & Pres @Jguaido. pic.twitter.com/4Oj5bHCqHk

Η Φαμπιάνα Ροζάλες είναι μια 26χρονη πολιτική ακτιβίστρια που έχει εκπροσωπήσει τον άνδρα της στο εξωτερικό, επιδιώκοντας να πείσει κι άλλα καθεστώτα να σταθούν σθεναρά αντίθετα στον Νικολάς Μαδούρο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους την Πέμπτη, οι δύο γυναίκες συζήτησαν για το πώς τα παιδιά έχουν πληγεί από τις τραγωδίες στη Βενεζουέλα και το πώς η Φαμπιάνα Ροζάλες σκοπεύει να βοηθήσει ώστε να έρθει η απαραίτητη ανακούφιση στους ανθρώπους της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ