O Μπλατ πιστεύει στην πρόκριση του Ολυμπιακού: «Είμαστε ζωντανοί» - iefimerida.gr

O Μπλατ πιστεύει στην πρόκριση του Ολυμπιακού: «Είμαστε ζωντανοί»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ -Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ελπίδα «τα πράγματα να πάνε όπως θέλουμε, προκειμένου να προκριθούμε στα πλέι οφ», εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ, για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

«Συγχαρητήρια στη Ζαλγκίρις. Σε ένα ματς υψηλή πίεση και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό μπάσκετ. Δεν σουτάραμε όσο καλά θα έπρεπε. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Σε τέτοια ματς είναι δύσκολο να σκοράρεις. Εκτιμώ το πώς μας βοήθησε ο κόσμος. Μακάρι να είχαμε ένα άλλο αποτέλεσμα. Η Ζαλγκίρις τα κατάφερε. Πήρε σκορ από τον πάγκο της», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας τους τελευταίους μήνες: «Νομίζω πως δεν σουτάρουμε καλά. Όταν δεν βάζεις τα σουτ από έξω, το παιχνίδι σου από μέσα είναι πιο δύσκολo. Οι ομάδες με τον χρόνο σε μαθαίνουν. Δεν μας αφήνουν να τρέξουμε. Ξέρουν ότι είμαστε καλοί σε αυτό. Προφανώς, χάνουμε δημιουργούς και σουτέρ εδώ και 3-4 εβδομάδες, τον Σπανούλη και τον Στρέλνιεκς. Και αυτό μας πληγώνει. Δεν χρειάζεται να σας πω τι σημαίνουν αυτοί οι δύο παίκτες για την ομάδα. Δεν ήθελα να το πω στην αρχή, για να μην φανεί σαν δικαιολογία. Επειδή ρωτήσατε, όταν βγάζεις από την ομάδα 20-25 πόντους, υπάρχει πρόβλημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ντέιβιντ Μπλατ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ