ΗΠΑ: Ο Τραμπ θα μιλήσει με τον Πούτιν και τον πρόεδρο της Κίνας για την Βενεζουέλα - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Ο Τραμπ θα μιλήσει με τον Πούτιν και τον πρόεδρο της Κίνας για την Βενεζουέλα

Ο Ντόναλντ Τραμπ μιλά σε δημοσιογράφους (Φωτογραφία: AP Photo/Susan Walsh)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Σι Τζινπίγκ θα μιλήσει κατά πάσα πιθανότητα για το ζήτημα της Βενεζουέλας ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως δήλωσε ο ίδιος.

«Πιθανότατα θα μιλήσουμε κάποια στιγμή» είπε σε δημοσιογράφους στην έπαυλή του στο Μαρ α Λάγκο της Φλόριντας. Νωρίτερα ο Λευκός Οίκος προειδοποίησε τη Ρωσία και άλλες χώρες που στηρίζουν τον Νικολάς Μαδούρο να μην στέλνουν στρατιώτες και στρατιωτικό εξοπλισμό στη Βενεζουέλα.

«Θα μιλήσω σε πολλούς ανθρώπους, ίσως στον πρόεδρο Πούτιν, ίσως στον πρόεδρο Σι της Κίνας», πρόσθεσε, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αναφερόμενος στη Βόρεια Κορέα, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι δεν θεωρεί ότι είναι αναγκαία αυτήν την στιγμή η επιβολή επιπρόσθετων κυρώσεων στη χώρα. Η Βόρεια Κορέα ήδη «υποφέρει πολύ», σχολίασε, εξηγώντας ότι είναι «πολύ σημαντικό» να διατηρηθεί η καλή σχέση με τον ηγέτη της, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο Τραμπ επανήλθε και στο θέμα των συνόρων με το Μεξικό, επαναλαμβάνοντας ότι «υπάρχει μεγάλη πιθανότητα» να τα κλείσει την επόμενη εβδομάδα για να σταματήσει το κύμα της παράνομης μετανάστευσης στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ