Τένις: Στον τελικό ο Τσιτσιπάς στο τουρνουά του Μαϊάμι! - iefimerida.gr

Τένις: Στον τελικό ο Τσιτσιπάς στο τουρνουά του Μαϊάμι!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς /Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη μια σημαντική επιτυχία για τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Μετά από έναν εντυπωσιακό αγώνα ο Ελληνας τενίστας και ο Ολλανδός συμπαίκτης του, Γουέσλεϊ Κούλχοφ, επικράτησαν με 6-3, 6-7 (2), 8-10 επί των Ιβάν Ντόντιγκ και Εντουάρν Βασελέν και προκρίθηκαν στον τελικό του διπλού στο Μαϊάμι Όπεν στο τένις.

Οι δύο τενίστες έτσι, πήραν την πρόκριση στον τελικό όπου και θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στους αδερφούς Μπράιαν και τους Λούκας Κούμποτ και Μαρσέλο Μέλο.

Στον τελικό του Σαββάτου θα παίξουν με τον νικητή του αγώνα Κούμποτ/Μέλο-Μ. Μπράιν/Β. Μπράιν. Ο αγώνας τους ξεκίνησε πριν από δυο ημέρες αλλά στο 2-2 του 1ου σετ διακόπη λόγω βροχής και θα συνεχιστεί σήμερα μετά τις 21:00.

Για την ιστορία το 2017 ο Τσιτσιπάς μαζί με τον Κοβάλικ είχαν φτάσει στον τελικό στο τουρνουά της Χάγης και είχαν ηττηθεί με 2-6, 6-4, 10-12 από τους Ζιλέ/ Βλιέζεν. Στο Tour δεν είχε κάποια διάκριση στο διπλό ενώ στα Masters είχε φτάσει στους "16" το 2018 στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τένις Στέφανος Τσιτσιπάς Μαϊάμι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ