Σάλος στο Χόλιγουντ -Παντρεύτηκε και χώρισε μέσα σε τέσσερις μέρες ο Νίκολας Κέιτζ [εικόνες & βίντεο]

Ούτε το status του στα κοινωνικά δίκτυα δεν πρόλαβε να αλλάξει ο Νίκολας Κέιτζ, αναφορικά με την οικογενειακή του κατάσταση, αφού κατάφερε να χωρίσει τέσσερις μέρες μετά τον γάμο.

Κάποιοι παντρεύονται για μια ζωή. Κάποιοι άλλοι για μια εβδομάδα. Ο Νίκολας Κέιτζ έμεινε παντρεμένος για τέσσερις ημέρες. Μπορεί η χαλαρότητα του Χόλιγουντ να επιτρέπει επιπολαιότητες στους κακομαθημένους της σόουμπιζ, ωστόσο κάποια πράγματα, ξεπερνούν ακόμη και τις ταινίες. Όπως για παράδειγμα ο γάμος του ηθοποιού με την επί ένα χρόνο σύντροφό του και makeup artist, Ερικα Κόικ.

Αρκετοί είναι οι celebrities που έμειναν στην ιστορία για τους σύντομους γάμους τους. Η Κιμ Καρντάσιαν και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι δύο μόνο από αυτούς. Αλλά και στην εγχώρια σόουμπιζ, ποιος δεν θυμάται το ζευγάρι που παντρεύτηκε με δόξα και τιμή και χώρισε μέσα σε έναν μήνα...

Μόλις τα Media ανακάλυψαν τον γάμο του 55χρονου ηθοποιού με την 34χρονη makeup artist και τα ταμπλόιντς τύπωναν τα πρωτοσέλιδα, ο Νίκολας Κέιτζ ζητούσε ήδη την ακύρωση του γάμου.

Σύμφωνα με το Us Weekly το ζευγάρι.....

Διαβάστε για το διαζύγιο του Νίκολας Κέιτζ από τη σύντροφό του στο bovary.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ