Μπιγιονσέ και Jay-Z βραβέυτηκαν ως σύμμαχοι της LGBTQ κοινότητας [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Μπιγιονσέ και Jay-Z βραβέυτηκαν ως σύμμαχοι της LGBTQ κοινότητας [εικόνες & βίντεο]

Μπιγιονσέ και Jay -Z τιμήθηκαν με το Βραβείο Πρωτοπορίας στην τελετή απονομής των GLAAD Media Awards
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «βασίλισσα της R&B» Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της, ράπερ Jay - Z τιμήθηκαν με το Βραβείο Πρωτοπορίας της οργάνωσης GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) που αναγνωρίζει τη στήριξη εκπροσώπων της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας στην κοινότητα LGBTQ.

Το διάσημο ζευγάρι ήταν μεταξύ των προσωπικοτήτων που τιμήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 28 Μαρτίου, στην 30η τελετή απονομής των βραβείων GLAAD Media Awards, στο Λος Άντζελες.

Τα βραβεία απονέμονται από τον οργανισμό σε ΜΜΕ σε ένδειξη αναγνώρισης της δίκαιης, ακριβούς και χωρίς αποκλεισμούς εκπροσώπησης της LGBTQ κοινότητας και των ζητημάτων που την επηρεάζουν.

Οι Μπιγιονσέ και Jay-Z τιμήθηκαν από το GLAAD με το Βραβείο Πρωτοπορίας (Vanguard Award) ως σύμμαχοι της κοινότητας. H Μπιγιονσέ ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία από τη βράβευση με τους δύο σταρ να κρατούν τα βραβεία. Η διάσημη τραγουδίστρια έκλεψε την παράσταση, καθώς φορούσε μόνο ένα σακάκι που άφησε μισάνοιχτο, ώστε να φανεί το εντυπωσιακό μπούστο της.

Οι Μπιγιονσέ και Jay-Z με τα βραβεία στο χέρι

Η τραγουδίστρια δήλωσε «πολύ συγκινημένη» που παρέλαβε το βραβείο και παρότρυνε τους ανθρώπους να «αγαπούν και να υποστηρίζουν όσους βρίσκονται πιο κοντά τους».

Ο Jay-Z απέτισε φόρο τιμής στη μητέρα του, Γκλόρια Κάρτερ στην ομιλία του. «Η ζωή, αυτό το ταξίδι, είναι γεμάτο σκαμπανεβάσματα και πολλά μαθήματα. Αυτή είναι μια σημαντική βραδιά και θέλω επίσης να τιμήσω τη μητέρα μου που έλαβε ένα βραβείο πέρυσι» είπε.

Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της GLAAD, Σάρα Κέιτ Έλις τόνισε σε δήλωσή της: «Η Μπιγιονσέ και o Jay-Z είναι παγκόσμια είδωλα και παθιασμένοι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αποδοχής όλων των ανθρώπων. Όταν οι Μπιγιονσέ και Jay-Z μιλούν, ο κόσμος εμπνέεται και όταν πρόκειται για μέλη της κοινότητας LGBTQ, οι φωνές αποδοχής τους ακούγονται δυνατά και ξεκάθαρα».

Μπιγιονσέ και Jay-Z βραβέυτηκαν ως σύμμαχοι της LGBTQ κοινότητας [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η φωτογραφία της Μπιγιονσέ να τραγουδά στην Νταϊάνα Ρος για τα 75α γενέθλιά της έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην 30η τελετή των Glaad Media Awards μεταξύ το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Ευρείας Διανομής δόθηκε στο «Love, Simon».

Το Βραβείο «Υπέρμαχος της Αλλαγής» απονεμήθηκε στη Μαντόνα, το Βραβείο Στίβεν Φ. Κόλτσακ παρέλαβε ο Σον Χέις, το Βραβείο Βίτο Ρούσο ο Άντι Κοέν. Το Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ δόθηκε στο «Believer» και τo Variety τιμήθηκε με το Βραβείο Καλύτερης Συνολικής Κάλυψης Θεμάτων της LGBTQ κοινότητας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπιγιονσέ βραβείο Jay Z GLAAD κοινότητα LGBTQ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ