Στον ανακριτή ο Αρης Φλώρος - Καταθέτει για τη «μαφία των φυλακών Κορυδαλλού» - iefimerida.gr

Στον ανακριτή ο Αρης Φλώρος - Καταθέτει για τη «μαφία των φυλακών Κορυδαλλού»

Ο Άρης Φλώρος καταθέτει σήμερα στον εφέτη ανακριτή (Φωτο αρχείου: Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον εφέτη, ειδικό ανακριτή, που χειρίζεται την υπόθεση της αποκαλούμενης «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού», καταθέτει ο επιχειρηματίας Άρης Φλώρος.

Ενώπιον του ανακριτή, θα οδηγηθούν σήμερα και οι δύο δικηγόροι που συνελήφθησαν χθες μετά από ένταλμα που εξέδωσε.

Ο εφέτης εξετάζει ως μάρτυρα τον επιχειρηματία για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του πρώην δικηγόρου του ΛΑΓΗΕ, ο οποίος συνελήφθη χθες, καθώς και μία συνάδελφος του, για συμμετοχή στο κύκλωμα της «μαφίας των φυλακών». Ο κ. Φλώρος μετά από καταθέσεις βαρυποινιτών που τους αποδίδεται ρόλος στο κύκλωμα των φυλακών, καταδικάστηκε πριν ένα χρόνο σε κάθειρξη 13 ετών ως ηθικός αυτουργός της απόπειρας σε βάρος του δικηγόρου.

Από τα στοιχεία της δικογραφίας και κυρίως από τις καταγραφές συνομιλιών των βαρυποινιτών που έχει σχηματιστεί για την «μαφία των φυλακών», φαίνεται πως ο δικηγόρος συνομιλούσε συχνά με τον φερόμενο ως αρχηγό του κυκλώματος στην ομάδα του οποίου φαίνεται να ανήκαν και οι δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ