Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποχαιρετά τον «τρυφερό άνθρωπο» Αντώνη Βγόντζα - iefimerida.gr

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποχαιρετά τον «τρυφερό άνθρωπο» Αντώνη Βγόντζα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος με το άγγελμα του θανάτου του Αντώνη Βγόντζα έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Ο Αντώνης Βγόντζας έφυγε μαχόμενος μέχρι την τελευταία στιγμή. Με την πένα στο χέρι, γράφοντας ακατάπαυστα, αγωνιζόμενος για την προστασία των δημοκρατικών θεσμών και του κράτους δικαίου. Η επιλογή του, από τη νεαρή του ηλικία, ήταν να δαπανήσει τη ζωή του στη συλλογική προσπάθεια για τον Τόπο και τη Δημοκρατική Παράταξη. Μπήκε μπροστά, με προθυμία, σε όλα τα δύσκολα. Ευτυχώς πρόλαβε να κρατήσει στα χέρια του το συγγραφικό κύκνειο άσμα του, το βιβλίο του για τη Μεταπολίτευση και την κρίση. Δεν πρόλαβε όμως να εκπροσωπήσει την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Λασίθι, στη Βουλή των Ελλήνων, όπως το επιθυμούσε βαθειά και όπως του άξιζε.

Αποχαιρετώ με μεγάλη θλίψη τον συγκροτημένο και μαχητικό δικηγόρο, τον μελετητή του δικαίου, τον έγκυρο αναλυτή των θεσμικών προβλημάτων της χώρας, τον πάντα διαθέσιμο φίλο, τον τρυφερό άνθρωπο και εύχομαι κουράγιο στη σύζυγο, τα αδέλφια του και όλους τους δικούς του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ