21χρονη και 74χρονος μπαίνουν σε ριάλιτι για να αποδείξουν πως κάνουν κάθε μέρα σεξ, χωρίς βιάγκρα [εικόνες] - iefimerida.gr

21χρονη και 74χρονος μπαίνουν σε ριάλιτι για να αποδείξουν πως κάνουν κάθε μέρα σεξ, χωρίς βιάγκρα [εικόνες]

Ζευγάρι με 53 χρόνια διαφορά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Viral έχει γίνει στην Βρετανία η ερωτική σχέση μιας 21χρονης από την Σερβία με έναν 74χρονο παππού.

Το ζευγάρι όχι μόνο φωτογραφήθηκε στην «The Sun», δείχνοντας πόσο ερωτευμένο είναι, αλλά αποκάλυψε πως κάνει καθημερινά σεξ (χωρίς βιάγκρα) και δήλωσε πρόθυμο να το αποδείξει και μπροστά στην κάμερα.

Ο λόγος για την 21χρονη Μιλιάνα Μπογκντάνιβιτς η οποία έχει σχέση με τον κατά 53 χρόνια μεγαλύτερό της Μιλόικο Μπίζιτς, ο οποίος είναι παππούς και έχει δύο εγγόνια.

21χρονη και 74χρονος μπαίνουν σε ριάλιτι για να αποδείξουν πως κάνουν κάθε μέρα σεξ, χωρίς βιάγκρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει μέρος στο ριάλιτι «Πάροβι» στη Σερβία με σκοπό να αποδείξει σε όσους τους αμφισβητούν πως κάνουν καθημερινά σεξ χωρίς τη χρήση βιάγκρα.

Η Μιλιάνα και ο Μιλόικο, λοιπόν, πρόκειται να κάνουν πράξη αυτό που υποστηρίζουν on camera, ενώ ο μόνος τους περιορισμός είναι πως δεν μπορούν να εφαρμόσουν την ιεραποστολική στάση λόγω των προβλημάτων με την καρδιά που αντιμετωπίζει ο Μιλόικο.

21χρονη και 74χρονος μπαίνουν σε ριάλιτι για να αποδείξουν πως κάνουν κάθε μέρα σεξ, χωρίς βιάγκρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μιλώντας στην «The Sun» η 21χρονη Σέρβα ανέφερε πως θέλει πολύ να κάνει οικογένεια με τον 74χρονο, προσθέτοντας πως αυτό που την ελκύει στον σύντροφό της είναι τα γκρίζα μαλλιά του και τα γυαλιά πρεσβυωπίας του.

«Σαφώς και θα κάνουμε σεξ, γιατί όχι; Θα ήθελα να μείνω έγκυος και να γεννήσω ένα παιδί. Αν όχι στο ριάλιτι, θα το κάνουμε μετά το παιχνίδι» δήλωσε η Μιλιάνα.

21χρονη και 74χρονος μπαίνουν σε ριάλιτι για να αποδείξουν πως κάνουν κάθε μέρα σεξ, χωρίς βιάγκρα [εικόνες] | iefimerida.gr 2



Το ζευγάρι σχεδιάζει, επίσης, να παντρευτεί στις 7 Σεπτεμβρίου με πολιτικό γάμο αφού η εκκλησία της ενορίας τους το αρνήθηκε με το επιχείρημα ότι δεν παντρεύει ζευγάρια με διαφορά ηλικίας μεγαλύτερη των 15 ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέση ριάλιτι Σερβία σεξ παππούς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ