Ερωτευμένος ο Τσιτσιπάς; Τα μηνύματα στο Twitter που τον μαρτύρησαν

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να είναι επικεντρωμένος στην επαγγελματική του πορεία, πηγαίνοντας από τουρνουά σε τουρνουά, αλλά τα μηνύματά του στο Twitter αποδεικνύουν πως υπάρχει και κάτι άλλο που τον απασχολεί.

Συγκεκριμένα, τα μηνύματα στο twitter, δείχνουν ότι ο Ελληνας τενίστας ο οποίος πέρασε στα ημιτελικά του διπλού στο Miami Open, φαίνεται πως είναι σε ερωτικό mood.

Αν η καρδιά μπορούσε να σκεφτεί θα σταματούσε.

Κάποια tweets που ανέβασε τελευταία μιλούν για την αγάπη, την καρδιά, τον έρωτα, πράγμα εντελώ ξένο, σε σχέση με τα υπόλοιπα τιτιβίσματα του τενίστα.

Και κάπου εκεί άρχισαν όλοι να αναρωτιώνται αν κάτι έχει αλλάξει στην προσωπική ζωή του Στέφανου Τσιτσιπά.

Το άλλο ασυνήθιστο είναι πως ο 21χρονος έκανε αναρτήσεις γραμμένες στα ελληνικά, κάτι που δε συνηθίζει, αφού ο τενίστας συνήθως τουϊτάρει στα αγγλικά. Και κάπου εκεί όλοι άρχισαν να υποψιάζονται πως η κυρία που του έχει κλέψει την καρδιά είναι μάλλον Ελληνίδα.

Ευτυχία είναι να κοιμάσαι στην πιο όμορφη αγκαλιά του κόσμου και να ξυπνάς με τα πιο γλυκά φιλιά, ξέροντας ότι εκεί ανήκεις.

Πάντως ο 21χρονος αθλητής πριν λίγο καιρό δήλωνε πως είναι μόνος, καλώντας μάλιστα όσες κοπέλες θέλουν να τον φλερτάρουν να του στείλουν μήνυμα στο Instagram.

Μένει να δούμε αν όντως κάτι έχει αλλάξει στην προσωπική ζωή του Στέφανου Τσιτσιπά....

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ