MasterChef 3: Η συγκινητική ανάρτηση της Μάγκυς για τον Ζαχίρ [εικόνα] - iefimerida.gr

MasterChef 3: Η συγκινητική ανάρτηση της Μάγκυς για τον Ζαχίρ [εικόνα]

Μάγκυ και Ζαχίρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάγκυ Ταμπακάκη ήταν ζευγάρι με τον Ζαχίρ Γιαβαρί στην εβδομάδα του Silver Award του MasterChef.

Οι δυό τους μπορεί να αποκλείστηκαν τη δεύτερη μέρα, ωστόσο, θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία για να βρεθούν στον τελικό.

Με αφορμή την εξαιρετική συνεργασία τους, η Μάγκυ έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα:

«Αν κάτι θα μείνει ανεξίτηλο από αυτήν τη silver εβδομάδα, θα είναι το γέλιο, αυτό το γέλιο το αυθόρμητο, το παρορμητικό, το απρόσμενο, που σου φτιάχνει τη διάθεση και τη μέρα. Η γνωριμία με αυτά τα παιδιά, που όπως κ εμείς πέρσι, κάνουν όνειρα, ελπίζουν και σχεδιάζουν το μέλλον τους. Ο Ζαχίρ, προς το παρόν, έχει ένα όνειρο, να καταφέρει να ξαναδεί τη μητέρα του μετά από χρόνια και πιο ιερό όνειρο από αυτό δεν υπάρχει. Εύχομαι αυτή η εμπειρία που λέγεται @masterchefgr να του δώσει όσα έχει ονειρευτεί και να μην τον αλλάξει ποτέ, να παραμείνει ο γλυκός, αφοπλιστικά ειλικρινής και με αυξημένο το αίσθημα της δικαιοσύνης Ζαχιρ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αν κάτι θα μείνει ανεξιτηλο από αυτήν τη silver εβδομάδα, θα είναι το γέλιο, αυτό το γέλιο το αυθόρμητο, το παρορμητικο, το απρόσμενο, που σου φτιαχνει τη διάθεση και τη μέρα. Η γνωριμία με αυτά τα παιδιά, που όπως κ εμείς περσυ, κάνουν όνειρα, ελπίζουν και σχεδιάζουν το μέλλον τους. Ο Ζαχιρ, προς το παρόν, έχει ένα όνειρο, να καταφέρει να ξαναδεί τη μητέρα του μετά από χρόνια και πιο ιερο όνειρο από αυτό δεν υπάρχει. Ευχομαι αυτή η εμπειρία που λέγεται @masterchefgr να του δώσει όσα έχει ονειρευτεί και να μην τον αλλάξει ποτέ, να παραμείνει ο γλυκός, αφοπλιστικά ειλικρινής και με αυξημένο το αίσθημα της δικαιοσύνης Ζαχιρ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαγκυ Ταμπακάκη (@maggie_tampakaki) στις 28 Μάρ, 2019 στις 5:18 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ