MasterChef 3: Αυτά είναι τα δύο ζευγάρια του τελικού του Silver Award - iefimerida.gr

MasterChef 3: Αυτά είναι τα δύο ζευγάρια του τελικού του Silver Award

Ο Μανώλης Σαρρής του MasterChef 3 (Φωτογραφία: Facebook)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εβδομάδα Silver Award του MasterChef φτάνει προς το τέλος της και δύο ζευγάρια διεκδικούν τη νίκη και ένας παίκτης τα 10.000 ευρώ.

Μετά τη σημερινή δοκιμασία, όπου πρώτα έφτιαξαν πίτσα σαν «σιαμαίοι» μάγειρες, και μετά τρία πιάτα με χειροποίητα ζυμαρικά μέσα σε 40 λεπτά, ο Χρήστος Μπάρκας με τον Αργύρη Αγλαμίση και ο Μανώλης Σαρρής με τον Σελίμ Σελτζούκ πέρασαν στον τελικό.

Οι κριτές δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να αποφασίσουν καθώς τα πιάτα ήταν πολύ νόστιμα και κοντά το ένα στο άλλο.

«Τα δύο σίγουρα ζευγάρια που θα βρίσκονται στον αυριανό τελικό είναι το ζευγάρι του Μανώλη και του Σελίμ. Το δεύτερο σίγουρο ζευγάρι είναι Χρήστος με Αργύρη», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Υπενθυμίζεται ότι τα «χαμένα» ζευγάρια έχουν μία δεύτερη ευκαιρία και ένα από αυτά διεκδικεί θέση στον τελικό της Silver Award. Σύμφωνα με τα spoilers μεγάλος νικητής των 10.000 ευρώ είναι ο Μανώλης.

Για την ιστορία Χρήστος και Μανώλης είναι στην ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος δείχνει να βάζει πλώρη για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 3.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ