Παναθηναϊκός: Ο Μπακογιάννης μίλησε για διπλή ανάπλαση στον Βοτανικό, αντέδρασε ο Ερασιτέχνης

Το γηπεδικό θέμα του Παναθηναϊκού ξανά στο προσκήνιο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αναφέρθηκε στην διπλή ανάπλαση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για το πως θα αξιοποιηθεί η συγκεκριμένη περιοχή στον Βοτανικό. Το γηπεδικό του Παναθηναϊκού μπορεί να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην ΠΑΕ και, ωστόσο, είναι ένα θέμα που πάντα «καίει» τον σύλλογο. Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και ο υποψήφιος δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης, μίλησε για την διπλή ανάπλαση και το πρότζεκτ του Βοτανικού που εδώ και χρόνια είναι «βαλτωμένο».

Επί του θέματος, δήλωσε στον Best fm: «Το επεξεργαζόμαστε αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Υπάρχει η περίφημη Διπλή Ανάπλαση. Ένα σχέδιο νομικά τελειωμένο. Έχει περάσει από το Συμβούλιο της Επικρατείας, είναι κλειδωμένο. Δεν έχει θεσμικό ζήτημα και μπορεί να προχωρήσει αύριο το πρωί. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει στον Βοτανικό. Αν θα προχωρήσει το παλιό εμπορικό κέντρο του Βωβού που σήμερα ανήκει στις τράπεζες. Και αν θα μπορούσαμε επιτέλους να μιλήσουμε δίπλα για ένα γήπεδο για την Εθνική Ελλάδας στον Βοτανικό. Το συζητάμε, το μελετάμε, το κοστολογούμε για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι».

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Δεν θα επιτρέψουμε τη χρησιμοποίηση της ιστορίας και της περιουσίας μας»

Η τοποθέτηση του Κώστα Μπακογιάννη αναφορικά με το γηπεδικό θέμα του Παναθηναϊκού και την Διπλή Ανάπλαση επέφερε και την… αντίδραση από πλευράς Ερασιτέχνη. Με την διοίκηση της «μάνας του λόχου» του «τριφυλλιού» να εκδίδει ανακοίνωση, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις και ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να επιτρέψει τη χρησιμοποίηση της ιστορίας και της περιουσίας του Παναθηναϊκού για πολιτικές σκοπιμότητες!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.: «Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε τις δηλώσεις του υποψηφίου Δημάρχου Αθήνας, κ. Κώστα Μπακογιάννη, που θυμήθηκε ξαφνικά τον Βοτανικό. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τόσο στον ίδιο όσο και προς πάσα κατεύθυνση τα εξής:

Α) Δεν θα επιτρέψουμε την χρήση της ιστορίας και της περιουσίας (γήπεδο Απόστολος Νικολαϊδης) του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου από κανέναν πλην των μελών της Παναθηναϊκής Οικογένειας.

Β) Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τον Παναθηναϊκό προς εξυπηρέτηση των πολιτικών του σκοπιμοτήτων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ