fbpx Σολομός με σπαράγγια ψητά | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE

Σολομός με σπαράγγια ψητά

Σολομός με σπαράγγια ψητά
01|04|2019 | 11:39

Είναι και τα δύο εποχής, μην τα χάσετε! Ο συνδιασμός τους είναι αχτύπητος και η παρακάτω συνταγή είναι από τις καλύτερες.

Υλικά

  • 4 φέτες σολομό φρέσκο
  • 2 πακέτα σπαράγγια πράσινα
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Φετούλες λεμόνι
  • Για τη σάλτσα:
  • 80 γραμμάρια μαλακό βούτυρο
  • 2 κουταλιές σούπας χυμό λεμόνι
  • Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο

Σολομός με σπαράγγια ψητά | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Ανάψτε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
  • Απλώστε χαρτί ψησίματος πάνω σε ταψάκι για να μην κολήσει το ψάρι
  • Τοποθετήστε τον σολομό και τα σπαράγγια στο ταψάκι, ρίξτε αλάτι και πιπέρι
  • Ας κάνουμε τη σάλτσα: Σε μπολάκι αναμείξτε το βούτυρο με το ψιλοκομμένο σκόρδο, τον άνηθο και τον χυμό λεμόνι, απλώστε τα

Σολομός με σπαράγγια ψητά | iefimerida.gr 1

  • Ψήστε για 12-15 λεπτά, ανάλογα πόσο λεπτός είναι ο σολομός

Σολομός με σπαράγγια ψητά | iefimerida.gr 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ