Cantina Bella: Το street food μαγαζί στο Κουκάκι με μαμαδίστικο φαγητό [εικόνες] - iefimerida.gr

Cantina Bella: Το street food μαγαζί στο Κουκάκι με μαμαδίστικο φαγητό [εικόνες]

Σπιτικές γεύσεις στο Cantina Bella/ Φωτογραφία: Cantina Bella
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tρεις φίλοι και μάγειρες, η Κυριακή, η Μάρθα και ο Νεκτάριος, δημιούργησαν το δικό τους street food corner στο Κουκάκι.

Η Cantina Bella, αρχικά, λειτουργούσε τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Όμως, πλέον, ανεβάζει ρολά από νωρίς και κλείνει το απόγευμα (εκτός από ένα Σάββατο βράδυ του μήνα, όπου διοργανώνονται θεματικές βραδιές αφιερωμένες σε διαφορετικές κουζίνες του κόσμου).

Η φιλοσοφία της Cantina Bella είναι απλή: street food γεύσεις, γρήγορες και γευστικές, αλλά όπως θα τις έφτιαχνε η μαμά σας. Υγιεινές και θρεπτικές.

Εδώ, θα βρείτε όλα τα κλασικά πιάτα του δρόμου αλλά και διάσημες έθνικ συνταγές, από ιδιαίτερες πρώτες ύλες. Από τα must του καταλόγου, θεωρούνται τα φαλάφελ που τυλίγονται σε κουρδικές πίτες, όπως το Super Falafel, που ισορροπεί τραγανούς ρεβυθοκεφτέδες με φρέσκα μυρωδικά, λόλα, λάχανο κόκκινο- και άσπρο, καρότο, αγγούρι, ραπανάκι, μαρμελάδα ντομάτας και δροσερή sauce γιαουρτιού με άνιθο, αλλά και το Mushroοmfalafel που συνδυάζει ρεβυθοκεφτέδες με λευκά μανιτάρια, Portobello, μαρμελάδα ντομάτας και δροσερή σος γιαουρτιού.


Γνωρίστε καλύτερα τις γεύσεις της Cantina Bella και δείτε φωτογραφίες στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ CANTINA BELLA KOYKAKI ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΘΗΝΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ