Ο Νικ Καλάθης αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ: Παίζουμε ως σύνολο στον Παναθηναϊκό [βίντεο]

O Νικ Καλάθης είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο εντυπωσιακό φίνις του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στη Euroleague.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, σε αποκλειστική συνέντευξή του στον ΟΠΑΠ, μιλάει για την εκπληκτική του εμφάνιση στο Μιλάνο και το αποψινό παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πως ήρθε η μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ; Που θα κριθεί ο αγώνας με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ; Θα καταφέρει να προκριθεί στα playoffs και ποιος είναι ο στόχος στηνEuroleague;

Αναλυτικά όσα είπε ο Καλάθης

Για την απόδοσή του και της ομάδας: «Παίζω καλό μπάσκετ, η ομάδα παίζει καλό μπάσκετ. Οπότε για εμένα, πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο για να παίρνει βοήθεια η ομάδα και εγώ προσωπικά».

Για τις έξι σερί νίκες: «Όλοι παίζουμε καλά, κάνουμε καλές προπονήσεις και προετοιμαζόμαστε σωστά για τα παιχνίδια. Φαίνεται στο γήπεδο ότι παίζουμε ως σύνολο».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Προφανώς είναι μία ομάδα που σκοράρει αρκετά οπότε εμείς πρέπει να καταφέρουμε να το ελέγξουμε και να τους επιβραδύνουμε. Από την μεριά μας, πρέπει να δημιουργήσουμε και να σκοράρουμε για να τους ανταγωνιστούμε. Είναι πολύ καλή ομάδα και θα είναι ένας δύσκολος αγώνας».

Για την πρόκριση και τους στόχους: «Το ελπίζω. Πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και ελπίζω να προστατεύσουμε την έδρα μας και να τα πάμε καλά. Προχωράμε βήμα βήμα και μακάρι να παίζουμε το καλύτερο δυνατό μπάσκετ από πλευράς μας ως το φινάλε της χρονιάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague ΠΑΟ Νικ Καλάθης Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ