Δέσποινα Μοιραράκη: Εκανα αίτηση πτώχευσης για να μου κάνουν ρύθμιση στα χρέη [βίντεο] - iefimerida.gr

Δέσποινα Μοιραράκη: Εκανα αίτηση πτώχευσης για να μου κάνουν ρύθμιση στα χρέη [βίντεο]

Η επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη / Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την αίτηση πτώχευσης της εταιρίας εμπορίας χαλιών, που διατηρεί, μίλησε νωρίτερα την Πέμπτη η γνωστή επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα Δέσποινα Μοιραράκη.

Η κυρία Μοιραράκη επιβεβαίωσε την είδηση και υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα μέσο πίεσης προς την τράπεζα, προκειμένου, η ίδια, να καταφέρει να ρυθμίσει τα χρέη της.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η Δέσποινα Μοιραράκη υποστήριξε συγκεκριμένα ότι «εμείς με τους δικηγόρους μας κάναμε αίτηση πτώχευσης ως μέτρο άμυνας», όταν ειδοποιήθηκε πως ένα εκ των ακινήτων της επιχείρησης επρόκειτο να βγει σε πλειστηριασμό.

Ολα όσα είπε η κυρία Μοιραράκη για την αίτηση πτώχευσης:

Αποσύρθηκε η αίτηση πτώχευσης

Η ίδια επισήμανε ότι η απόφασή της δείχνει να αποδίδει καρπούς καθώς «εδώ και μία εβδομάδα έχουμε πετύχει συμφωνία με τη συγκεκριμένη τράπεζα. Μια συμφωνία επωφελή και για τα δυο μέρη. Αγωνίστηκα και τα κατάφερα εδώ και ένα χρόνο και έχουμε υπογράψει εδώ και δέκα ημέρες» σημείωσε.

Σύμφωνα με τη Δέσποινα Μοιραράκη, πλέον, η αίτηση πτώχευσης έχει αποσυρθεί και η εταιρία βρίσκεται σε καλύτερο σημείο, σε βαθμό που άνοιξε και ένα νέο κατάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ