JOALI Maldives: Αυτές οι βίλες μέσα στη θάλασσα είναι ένα από τα νέα hot ξενοδοχεία στον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

JOALI Maldives: Αυτές οι βίλες μέσα στη θάλασσα είναι ένα από τα νέα hot ξενοδοχεία στον κόσμο [εικόνες]

Ονειρο! φωτογραφίες: JOALI Maldives
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εβδομήντα τρεις βίλες πολυτελείας, μαζί με μια ποικιλία εστιατορίων, χώρους συνάντησης και ευεξίας περιλαμβάνει αυτό το παραδεισένιο θέρετρο στη νήσο Μουραβαντού στις Μαλδίβες.

Τους εσωτερικούς χώρους, καθώς και διάφορα αρχιτεκτονικά στοιχεία, σχεδίασε το με έδρα την Κωνσταντινούπολη στούντιο Autoban, το οποίο επιδίωξε «να δώσει νέο νόημα στη νησιωτική ζωή, μέσα από μια δυναμική και χωρίς όρια εμπειρία».

Το JOALI Maldives, που υπόσχεται μια υπερ-πολυτελή εμπειρία, απλώνεται γύρω από τη Μουραβαντού με μια σειρά από προβλήτες που εκτείνονται στον Ινδικό ωκεανό.

Κάποιες από τις βίλες υψώνονται πάνω απ' το νερό, ενώ άλλες είναι χτισμένες πάνω στο νησί. Σχεδιάζοντας το πρότζεκτ, το στούντιο Autoban χρησιμοποίησε τοπικά υλικά και τεχνίτες για να εκφράσει το «πνεύμα των Μαλδίβων».

Ένα από τα στοιχεία του πρότζεκτ που τραβούν περισσότερο το μάτι είναι η προβλήτα άφιξης, με ένα στέγαστρο που μοιάζει με γλυπτό κύμα για να προσφέρει ασφάλεια στους αφικνυόμενους.

Η όλη δομή καλύπτεται με αχυροσκεπή, επιλογή που απαντιέται και σε άλλα σημεία του θέρετρου. Στους εσωτερικούς χώρους, η χρωματική παλέτα εστιάζει σε διάφορες αποχρώσεις του κοκοφοίνικα, ενός από τα πιο διακριτά χαρακτηριστικά του νησιού.

JOALI Maldives: Αυτές οι βίλες μέσα στη θάλασσα είναι ένα από τα νέα hot ξενοδοχεία στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ