Θεσσαλονίκη: Ελεγαν σε οδηγούς ότι έπαθαν λάστιχο, εκείνοι σταματούσαν και τους έκλεβαν - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Ελεγαν σε οδηγούς ότι έπαθαν λάστιχο, εκείνοι σταματούσαν και τους έκλεβαν

Τροχαία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο αλλοδαποί ταυτοποιήθηκαν ως δράστες κλοπών που καταγγέλθηκαν τους τελευταίους μήνες στη Θεσσαλονίκη εις βάρος οδηγών αυτοκινήτων, με το πρόσχημα ότι τα ελαστικά των οχημάτων τους υπέστησαν δήθεν απώλεια πίεσης.

Με τον τρόπο αυτό έπειθαν τα ανυποψίαστα θύματά τους να βγουν από τα αυτοκίνητα και στη συνέχεια άρπαζαν από το εσωτερικό τους ηλεκτρονικές συσκευές, χρηματικά ποσά, έγγραφα, αντικείμενα και τραπεζικές κάρτες.
Οι δύο δράστες συνελήφθησαν χθες με την αυτόφωρη διαδικασία στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης, όταν με το ίδιο πρόσχημα αφαίρεσαν από πενηντάχρονο οδηγό το πανωφόρι του, που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, προσωπικά έγγραφα και κάρτες τραπέζης.
Αφού οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα προέκυψε η εμπλοκή τους σε άλλες 13 παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών, που είχαν καταγγελθεί στο διάστημα από τα τέλη Δεκεμβρίου του περασμένου έτους έως τα μέσα του τρέχοντος μήνα.
Εις βάρος των δύο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δράστες κλοπές Σύλληψη λάστιχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ