Το κόμμα Τσιτουρίδη θα κατέβει μόνο στις ευρωεκλογές, όχι στις εθνικές - iefimerida.gr

Το κόμμα Τσιτουρίδη θα κατέβει μόνο στις ευρωεκλογές, όχι στις εθνικές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την θέση ότι είναι στρεβλή η άποψη ότι οι ευρωεκλογές είναι δημοψηφισματικού χαρακτήρα διατύπωσε ο Σάββας Τσιτουρίδης, επικεφαλής του κόμματος «Έλληνες Ριζοσπάστες».


Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm και ερωτηθείς για την κατεύθυνση του κόμματος του ο κ.Τσιτουρίδης υποστήριξε ότι «εμείς δεν ήρθαμε να κάνουμε ζημιά σε κανέναν. Θα παρουσιάσουμε μια ξεκάθαρη πρόταση για τις 26 Μαΐου. Δεν ψηφίζουμε ούτε να φύγει ο Τσίπρας, ούτε να έρθει ο Μητσοτάκης».

«Οι άνθρωποι που θα πάνε για πέντε χρόνια στην Ευρωβουλή, θα έχουν συγκεκριμένα πράγματα να κάνουν. Είναι στρεβλή η άποψη ότι είναι δημοψήφισματικού χαρακτήρα οι ευρωεκλογές» υπογράμμισε ο κ.Τσιτουρίδης, αναφέροντας πως το κόμμα του θα συμμετάσχει μόνο στις ευρωεκλογές και όχι στις εθνικές εκλογές.
Όπως είπε, το κόμμα του είναι αποτέλεσμα διεργασιών πολλών ατόμων που «ακούν την κοινωνία».
«Είναι εκατοντάδες οι υπογραφές που καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο από όλη την Ελλάδα. Σε αυτά τα ονόματα δεν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει πολιτική σε Εθνική κλίμακα», ανέφερε ο κ.Τσιτουρίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ