Για άλλα τρία χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ - iefimerida.gr

Για άλλα τρία χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβράβευσε τον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ και ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή τριετούς συμβολαίου συνεργασίας με τον Νορβηγό τεχνικό.

Με απολογισμό 14 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 19 αναμετρήσεις, ο Νορβηγός τεχνικός έφερε νέο αέρα στο «Ολντ Τράφορντ» και οδηγεί την αγαπημένη του ομάδα σε σταθερό μονοπάτι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σόλσκιερ ήταν αυτός που κλήθηκε να «μαζέψει» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά την απομάκρυνση του Ζοζέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων».

Ο 45χρονος τεχνικός ήταν κοινό μυστικό τις τελευταίες εβδομάδες πως θα παρέμενε στο τιμόνι της ομάδας και την επόμενη σεζόν. Τελικά, ανακοινώθηκε ότι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Ήταν, άλλωστε, κάτι το οποίοι ήθελαν και οι παίκτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν εκφραστεί δημόσια με πολύ θερμά λόγια για τη δουλειά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ