Η Μέγκαν Μαρκλ βρήκε ήδη τον δάσκαλο πιάνου για το αγέννητο μωρό της- Είναι ο Ελτον Τζον - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ βρήκε ήδη τον δάσκαλο πιάνου για το αγέννητο μωρό της- Είναι ο Ελτον Τζον

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε», που λέει και η λαϊκή παροιμία. Ο λόγος για το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, που μπορεί να μην έχει έρθει ακόμη στον κόσμο, αλλά οι γονείς του έχουν ήδη βρει τον δάσκαλο πιάνου.

Ο Έλτον Τζον με τον σύζυγό του ήταν καλεσμένοι στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Και δεν είναι άλλος από τον Έλτον Τζον. Σύμφωνα με μια βασιλική πηγή, η Μέγκαν Μαρκλ έχει ζητήσει από τον Έλτον Τζον να διδάξει στο μωρό της πιάνο όταν θα είναι αρκετά μεγάλο για να μάθει.

«Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι λατρεύουν τον Έλτον Τζον και ήταν πολύ μεγάλη τιμή γι’ αυτούς που τραγούδησε στον γάμο τους» αναφέρει στην Sun. «Η Μέγκαν πιστεύει πως είναι το τέλειο άτομο για να διδάξει στο παιδί τους πιάνο. Και ο διάσημος τραγουδιστής και συνθέτης, φυσικά δεν αρνήθηκε. Η μουσική είναι πολύ σημαντική τόσο για την Μέγκαν Μαρκλ όσο και για τον Έλτον Τζον, επομένως ποιος θα ήταν καλύτερος δάσκαλος;»

Ο Έλτον Τζον παίζει το «Candle in the Wind» στην κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνας

Ο Σερ Έλτον Τζον έπαιξε τέσσερα κομμάτια στην δεξίωση μετά τον βασιλικό γάμο τον περασμένο Μάιο, όταν ο δούκας του Σάσεξ ρώτησε τους παραβρισκόμενους εάν κάποιος ήξερε να παίζει πιάνο.

Ο διάσημος τραγουδιστής ήταν πολύ φίλος με την μητέρα του πρίγκιπα Χάρι, την πριγκίπισσα Νταϊάνα και μάλιστα ερμήνευσε το «Candle in the Wind» στην κηδεία της το 1997. Επίσης, οι δυο τους εργάστηκαν για πολλούς φιλανθρωπικούς σκοπούς, με πιο αξιοσημείωτους αυτούς που αφορούσαν άτομα πάσχοντα από τον ιό HIV.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ