Αυτό πρέπει να πόνεσε: Εκανε βουτιά από ψηλό βράχο και «έσκασε» στη θάλασσα με την κοιλιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό πρέπει να πόνεσε: Εκανε βουτιά από ψηλό βράχο και «έσκασε» στη θάλασσα με την κοιλιά [βίντεο]

Η γυναίκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι καταδύσεις από μεγάλο ύψος δεν είναι για όλους. Κι αυτό το έμαθε με τον χειρότερο τρόπο μια γυναίκα στην Ιταλία, που αποφάσισε να κάνει βουτιά από την κορυφή ενός βράχου.

Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ακούγεται ένας έντονος θόρυβος την ώρα που μια γυναίκα με μπλε ολόσωμο μαγιό πέφτει στη θάλασσα από μεγάλο ύψος. Το βίντεο, διάρκειας 4 δευτερολέπτων είναι τραβηγμένο στην περιοχή Cinque Terre της Ιταλίας και ξεκινά με την εμφάνιση της γυναίκας στην άκρη ενός ψηλού βράχου, έτοιμη να πέσει στο νερό.

Προχωρά στην άκρη και κάνει το άλμα κουνώντας σαν την τρελή χέρια και πόδια ενώ ακούγονται οι φωνές των έκπληκτων θεατών που συνειδητοποιούν ότι θα χτυπήσει με την κοιλιά στο νερό. Κάτι που τελικά όντως συμβαίνει και η γυναίκα προκαλεί ένα μεγάλο κύμα με την πτώση της.

Το Cliff-jumping είναι μια τρέλα που έχει συνεπάρει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αλλά θεωρείται αρκετά επικίνδυνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βουτιά βράχος πτώση κοιλιά Cinque Terre
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ