Απίστευτο βίντεο: Ο Νίκολας Κέιτζ μεθυσμένος καβγαδίζει με τη σύντροφό του - iefimerida.gr

Απίστευτο βίντεο: Ο Νίκολας Κέιτζ μεθυσμένος καβγαδίζει με τη σύντροφό του

Νίκολας Κέιτζ/ Φωτογραφία: DailyMail.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεθυσμένος να καβγαδίζει άγρια με την σύντροφό του «πιάστηκε» ο Νίκολας Κέιτζ στο Λας Βέγκας.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι είχε επισκεφτεί δικαστήριο του Λας Βέγκας για να υποβάλει αίτηση για άδεια γάμου, ωστόσο πριν ξεκινήσουν τη διαδικασία εκτυλίχθηκε ένας καβγάς χωρίς προηγούμενο.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο της Daily Mail, ο Νίκολας Κέιτζ φαίνεται εκτός εαυτού να βάζει τις φωνές στην σύντροφό του και make up astist, Ερίκα Κόικ.

Απίστευτο βίντεο: Ο Νίκολας Κέιτζ μεθυσμένος καβγαδίζει με τη σύντροφό του  | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με περαστικό που είδε τον καβγά, ο Νίκολας Κέιτζ φαινόταν μεθυσμένος, ενώ όλη την ώρα φώναζε δυνατά: «Αυτή θα μου πάρει όλα τα χρήματα», εννοώντας την σύντροφό του.

Μάλιστα, ο Νίκολας Κέιτζ δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε να φωνάζει «Ο πρώην της είναι ναρκομανής», κάνοντας έτσι όλους τους περαστικούς να σαστίσουν με την συμπεριφορά του.

Απίστευτο βίντεο: Ο Νίκολας Κέιτζ μεθυσμένος καβγαδίζει με τη σύντροφό του  | iefimerida.gr 1

Από την πλευρά της, η κατά πολύ νεότερη σύντροφος του Νίκολας Κέιτζ με την οποία βγαίνουν λιγότερο από ένα χρόνο, προσπαθούσε να μείνει ψύχραιμη, λέγοντάς του συνεχώς «Μωρό μου δεν σου ζητάω να το κάνεις αυτό».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αρμόδιοι του δικαστηρίου που είδαν τον Νίκολας Κέιτζ να είναι εκτός εαυτού, τον συνόδεψαν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο, ώστε να συζητήσει με την σύντροφό του μακριά από το πλήθος.

Πάντως λίγη ώρα μετά το ζευγάρι εθεάθη να φεύγει από το δικαστήριο, έχοντας στα χέρια του κάποια έγγραφα, τα οποία και παραμένουν απόρρητα.

Να σημειωθεί πως η πρώτη εμφάνιση του Νίκολας Κέιτζ με την σύντροφό του έγινε τον περασμένο Απρίλιο κατά την διάρκεια γυρισμάτων στο Πουέρτο Ρίκο.

Η σύντροφος του Νίκολας Κέιτζ, Ερικα Κόικ/ Φωτογραφία: © Splash / Ideal Image

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός έχει παντρευτεί 3 φορές, ενώ το τελευταίο του διαζύγιο ήταν με την ηθοποιό Αλις Κιμ, με την οποία και έμεινε παντρεμένος για 12 χρόνια από το 2004 μέχρι το 2016.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ