Πού οφείλονται οι συχνές κράμπες στα πόδια σου -11 λόγοι - iefimerida.gr

Πού οφείλονται οι συχνές κράμπες στα πόδια σου -11 λόγοι

Οι λόγοι που εμφανίζεις συχνές κράμπες στα πόδια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κράμπες συμβαίνουν ξαφνικά και απροειδοποίητα.

Εκτός από τον έντονο πόνο που προκαλούν, δεν αφήνουν περιθώρια στους μυς να χαλαρώσουν.

Τα βράδια όταν κάθεσαι στον αναπαυτικό καναπέ σου νιώθεις την ανάγκη να ξεκουράσεις τα πόδια σου μετά από μια δύσκολη μέρα.

Μόλις όμως χαλαρώσεις και τεντώσεις τα πόδια σου, συχνά παθαίνεις κράμπες στην γάμπα και ο πόνος είναι αφόρητος για μερικά δευτερόλεπτα.

Οι κράμπες δεν αποτελούν συνήθως αιτία ανησυχίας, συνήθως προκύπτουν μετά από έντονη σωματική δραστηριότητα, για αυτό εμφανίζονται συχνά στους αθλητές.

Σε γενικά πλαίσια η έντονη άσκηση, ο αθλητισμός, η γυμναστική αλλά και οι καθημερινές δουλειές που συχνά απαιτούν αυξημένη μυϊκή δραστηριότητα είναι οι αιτίες που προκαλούν τις επώδυνες μυϊκές κράμπες.

Τα άτομα που είναι άνω των 65 ετών εκδηλώνουν συχνότερα κράμπες, όμως τις περισσότερες φορές οι μυϊκές κράμπες δεν αποτελούν σοβαρό λόγο ανησυχίας.

Διαβάστε τους λόγους που έχετε συχνές κράμπες στα πόδια στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κράμπες λόγοι πόδια αιτίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ