Σαμαράς: Ζητάμε ισχυρή εντολή για να τα αλλάξουμε όλα - iefimerida.gr

Σαμαράς: Ζητάμε ισχυρή εντολή για να τα αλλάξουμε όλα

Σαμαράς: Ζητάμε ισχυρή εντολή για να τα αλλάξουμε όλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην συσπείρωση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, στόχευσε ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς κατά την διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στο Ζάππειο, καλώντας τους Έλληνες να επιλέξουν την παράταξη που θα φέρει την Ελλάδα στον δρόμο της ανάπτυξης.

Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως τα τελευταία δύο χρόνια είχε δύο αντιπάλους να αντιμετωπίσει. Ο πρώτος ήταν το Μνημόνιο του ΠΑΣΟΚ το οποίο έβαλε όπως είπε λουκέτο δε χιλιάδες επιχειρήσεις και έστειλε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στην ανεργία και από την άλλη έπερεπε να αντιμετωπίσει την Αριστερά. «Η Αριστερά έδιωχνε επενδύσεις, έκλεινε επιχειρήσεις, έδιωχνε τους τουρίστες» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Εμείς παραμερίζουμε το χθες και ανοίγουμε δρόμο για το αύριο για την λεωφόρο της ανάπτυξης για τους νέους που ζητούν το αυτονόητο, το δικαίωμα στην εργασία».

Στην συνέχεια ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν ποιον θα ψηφίσουν. Την Νέα Δημοκρατία που από την αρχή της κρίσης φώναζε για να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη, ή το ΠΑΣΟΚ που την πολεμούσε;

«Υπάρχει το ζήτημα της ασφάλειας για την κοινωνία μας. Δεν ήθελαν (στο ΠΑΣΟΚ) να ακούσουν λέξη για τους λαθρομετανάστες. Οργάνωσαν την Υπατία για να τους νομιμοποιήσουν και να διαλύσουν την κοινωνική μας συνοχή» είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

Στην συνέχεια είπε: «Συγκυβέρνηση θέλουν κατά βάθος και τα μικρά κόμματα για να την καταγγείλουν». Επανέλαβε την επίθεσή του εναντίον των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» λέγοντας ότι «οι νέοι σχηματισμοί που δεν είναι αριστεροί, το λέω ευθέως είναι νεροκουβαλητές του ΠΑΣΟΚ. Και υπάρχουν και οι οπαδοί των ΝΑΖΙ, που κατεβαίνουν στις εκλογές χωρίς να εμφανίζουν τους υποψηφίους τους».

Κλείνοντας ο κ. Σαμαράς είπε: «Πιστεύω στην Ελλάδα, πιστεύω στους Έλληνες, καλώ όλους εσάς να πιστέψετε στην Ελλάδα. Δεν βάζουμε στους έλληνες ψεύτικα διλήμματα. Ενώνουμε τους Έλληνες πάνω σε κοινά ιδανικά. Η παράταξή μας θα θεμελιώσει τη Νέα Μεταπολίτευση, με δημοκρατική και παραγωγική αναγέννηση της Ελλάδας. Εμείς ζητάμε να κυβερνήσουμε με την εντολή του ελληνικού λαού όχι με τις ευλογίες του των παρασκηνίων και της διαπλοκής, χωρίς σταθερότητα δεν κινδυνεύει η επόμενη κυβέρνηση κινδυνεύουν τα πάντα. Δεν επέστρεψα στην πολιτική για να συμβιβαστώ, επέστρεψα για να πολεμήσω. Δώστε μας τη δύναμη ενός Έθνους για να αλλάξουμε την τύχη της πατρίδας».

Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ