ΜasterChef 3: Το ξέσπασμα της Ασημίνας on camera -Προσπαθούσε να την ηρεμήσει ο Χρήστος Γλωσσίδης [βίντεο] - iefimerida.gr

ΜasterChef 3: Το ξέσπασμα της Ασημίνας on camera -Προσπαθούσε να την ηρεμήσει ο Χρήστος Γλωσσίδης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί πάντα να είναι χαμογελαστή και γλυκιά on camera, αλλά η Ασημίνα Ουστάλλι δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία της στο επεισόδιο της Τετάρτης στο MasterChef 3.

Συγκεκριμένα η γλυκιά παίκτρια αγχώθηκε την ώρα της δοκιμασίας και έτσι ξέσπασε on camera καθώς όλα της πήγαιναν στραβά με το γλυκό που ετοίμαζε.

Eνα λάθος της κατά την εκτέλεση της συνταγής προκάλεσε εκνευρισμό στην Ασημίνα Ουστάλλι, ενώ από την πλευρά του ο Χρήστος Γλωσσίδης που την βοηθούσε προσπάθησε να μείνει ψύχραιμος.

«Ελα ρε φίλε τα έχω πάρει τώρα. Τα νεύρα μου δεν μπορώ άλλο... πω εντάξει δεν επικοινωνούμε σήμερα», έλεγε η Ασημίνα στον Χρήστο Γλωσσίδη με αποτέλεσμα εκείνος με την σειρά του να λέει πως δεν φταίει εκείνος.

Η αλήθεια ήταν πως η δοκιμασία ήταν αρκετά δύσκολη από άποψης στησίματος, με αποτέλεσμα όλοι οι παίκτες να δυσκολευτούν να εκτελέσουν σωστά την συνταγή.

Εν τέλει οι περισσότεροι κατάφεραν να είναι έτοιμοι στην ώρα τους, ωστόσο δεν βρέθηκαν όλοι στην επόμενη φάση.

Συγκεκριμένα, από τα 6 ζευγάρια μόνο 4 συνέχισαν στην επόμενη φάση διεκδικώντας έτσι το πολυπόθητο βραβείο των 10.000 ευρώ, δηλαδή το Silver Award.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ