Κρατά ομήρους δημοσίους υπαλλήλους, επειδή χρωστά στο κράτος - iefimerida.gr

Κρατά ομήρους δημοσίους υπαλλήλους, επειδή χρωστά στο κράτος

Κρατά ομήρους δημοσίους υπαλλήλους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία κίνηση απελπισίας έχει προχωρήσει ένας άνδρας στην Ιταλία. Χρωστάει δεκάδες χιλιάδες ευρώ και μην μπορώντας να αντεπεξέλθει, αποφάσισε να μπει στα γραφεία εταιρείας είσπραξης οφειλών στο Δημόσιο και ένοπλος, κρατάει ομήρους και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Ο δράστης πλέον είναι οπλισμένος έχει ομήρους τους υπαλλήλους της Equitalia και ζητά να μιλήσει με δημοσιογράφους. Οι καραμπινιέροι είναι σε διαρκή επαφή μαζί του και προσπαθούν να τον πείσει να παραδοθεί.

Το περιστατικό συμβαίνει λίγο έξω από το Μιλάνο. Αρχικά ο δράστης είχε 12 ομήρους αλλά μετά τις διαπραγματεύσεις φέρονται να μειώθηκαν στους δυο.

Η εταιρία Equitalia είναι υπεύθυνη για την είσπραξη οφειλών προς το ιταλικό δημόσιο και τους διαφόρους δήμους της χώρας και ότι χιλιάδες πολίτες έχουν εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά τους, κυρίως στο Διαδίκτυο, για το ότι ακόμη και η οφειλή για ένα πρόστιμο που αφορά παράβαση με Ι.Χ. αυτοκίνητο, μπορεί, μέσα σε λίγα χρόνια, να τριπλασιαστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ