Σάλος με ομολογία της Cardi B: Νάρκωνα άντρες και τους έκλεβα [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάλος με ομολογία της Cardi B: Νάρκωνα άντρες και τους έκλεβα [βίντεο]

Η Cardi B/ Φωτογραφία: AP- Jordan Strauss
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αποκάλυψη από το αμαρτωλό παρελθόν της Cardi B, την εποχή που δούλευε ως στρίπερ, έχει προκαλέσει τεράστιο σάλο.

Πρόκειται για ένα Instagram live που είχε κάνει πριν από τρία χρόνια η ράπερ και «κυκλοφόρησε» ξανά. Σε αυτό, ομολογούσε ότι πήγαινε με άνδρες σε ξενοδοχείο, δελεάζοντάς τους με την προοπτική να κάνουν σεξ, τους νάρκωνε και τους έκλεβε. Η παραδοχή αυτή της Cardi B προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media και αρκετοί τη συγκρίνουν με τραγουδιστές που έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών.

Το επίμαχο βίντεο- ομολογία της Cardi B

Επειτα από τον σάλο, η ράπερ επιχείρησε να τα... μαζέψει, με ανάρτησή της στο Ιnstagram. «Μιλούσα για πράγματα που αναγκάστηκα να κάνω στο παρελθόν, καλώς ή κακώς, για να βγάλω τα προς το ζην. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι τέλεια ή ότι προέρχομαι από έναν τέλειο κόσμο με τέλειο παρελθόν», έγραψε η Cardi B, συμπληρώνοντας ότι είναι μέρος μιας κουλτούρας του hip hop στην οποία μπορεί κανείς να μιλήσει με ειλικρίνεια για τα λάθος πράγματα που έχει κάνει. «Υπάρχουν ράπερ που εξυμνούν την ένοπλη βία, τα ναρκωτικά και τις ληστείες. Εγκλήματα που ένιωθαν ότι έπρεπε να κάνουν για να επιζήσουν. Ποτέ δεν εξύμνησα τα πράγματα που ανέφερα σε αυτό το live», ανέφερε ακόμη, δηλώνοντας ότι δεν είναι υπερήφανη για αυτά.

«Εκανα τις επιλογές που έκανα τότε γιατί είχα πολύ περιορισμένες εναλλακτικές», έγραψε ακόμη ενώ συμπλήρωσε «Εκείνοι για τους οποίους μίλησα στο live ήταν άνδρες με τους οποίους έβγαινα, είχαν τις αισθήσεις τους, ήταν πρόθυμοι και είχαν επίγνωση. Εχω ένα παρελθόν και δεν μπορώ να το αλλάξω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι καλύτερη για εμένα και την οικογένειά μου», κατέληξε.

Η ανάρτηση της Cardi B στο Instagram

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

All I can do now is be a better me for myself my family and my future.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CARDIVENOM (@iamcardib) στις 26 Μάρ, 2019 στις 1:03 μμ PDT

Στρίπερ από τα 19 της

Η Cardi B, που τον περασμένο Φεβρουάριο κέρδισε το πρώτο της Grammy, έχει μιλήσει για το παρελθόν της. Από τα 19 της και για αρκετά χρόνια δούλευε ως στρίπερ.

Αυτό τη βοήθησε να ξεφύγει από τη φτώχεια, αλλά και την ενδοοικογενειακή βία, έχει πει, ενώ συχνά αναφέρεται σε εκείνη την περίοδο της ζωής της. «Με ρωτάνε “γιατί πρέπει πάντα να λες ότι ήσουν στρίπερ; Επειδή όλοι σας θα σέβεστε αυτές τις στρίπερ από εδώ και πέρα», είχε πει πέρυσι σε συνέντευξή της στο Cosmopolitan.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Cardi B στρίπερ ομολογία ραπερ grammy
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ