Survivor 3: Το δώρο Τούρκου παίκτη στην ελληνική ομάδα -Τους άφησε άφωνους [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 3: Το δώρο Τούρκου παίκτη στην ελληνική ομάδα -Τους άφησε άφωνους [βίντεο]

Ο Τούρκος παίκτης Χικμέτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χικμέτ από την τουρκική ομάδα έχει δείξει έναν πολύ σκληρό χαρακτήρα στο Survivor, οπότε το δώρο που έκανε στην ελληνική ομάδα άφησε τους πάντες άφωνους.

Ο Τούρκος παίκτης, πριν το mix game, χάρισε στους Ελληνες παίκτες ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο, το οποίο το είχε φτιάξει μόνος του. Τι ήταν αυτό; Ενα τάβλι.

«Το δώρο είναι για να δυναμώσει η φιλία μας σε τέτοια δύσκολα παιχνίδια. Αλλωστε γι’ αυτό γίνονται και τα παιχνίδια φιλίας. Στο προηγούμενο παιχνίδι φιλίας με το μεγάλο έπαθλο, είχαμε κάνει μια συζήτηση με την αντίπαλη ομάδα. Τους είχα πει σπάω καρύδες, ψαρεύω και ότι έχουμε φτιάξει ένα τάβλι και παίζουμε. Κάποιοι από τους αντιπάλους είχαν εκπλαγεί. Μας ρώτησαν πώς το φτιάξαμε, γι΄ αυτό έφερα το τάβλι. Θέλω να το κάνω δώρο στην ελληνική ομάδα», είπε ο Χικμέτ και τους έδωσε το τάβλι.

Οι παίκτες δεν πίστευαν στα μάτια τους και τον ευχαρίστησαν για την κίνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor survivor 3 Χικμέτ τάβλι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ