Τα ντέρμπι Ρόμα-Νάπολι, Ιντερ-Λάτσιο, Αγιαξ-Αϊντχόφεν και ο τελικός Λιγκ Καπ Γαλλίας στα κανάλια Novasports - iefimerida.gr

Τα ντέρμπι Ρόμα-Νάπολι, Ιντερ-Λάτσιο, Αγιαξ-Αϊντχόφεν και ο τελικός Λιγκ Καπ Γαλλίας στα κανάλια Novasports

Τα ντέρμπι Ρόμα-Νάπολι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρία ευρωπαϊκά ντέρμπι και μία «κούπα» θα κριθούν αυτή την εβδομάδα στο γήπεδο των καναλιών Novasports!

Οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου από την Παρασκευή 29 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 1 Απριλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες της29ης αγωνιστικής της Serie A TIM, όπου δεσπόζουν τα ντέρμπι Ρόμα – Νάπολι και Ίντερ – Λάτσιο. Παράλληλα, θα δουν και τα υπόλοιπα παιχνίδιαΚιέβο Βερόνα – Κάλιαρι, Ουντινέζε – Τζένοα, Γιουβέντους – Έμπολι, Σαμπντόρια – Μίλαν, Πάρμα – Αταλάντα, Φιορεντίνα – Τορίνο, Φροζινόνε – ΣΠΑΛ και Μπολόνια – Σασουόλο.

Οι λάτρεις του γαλλικού ποδοσφαίρου, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα παιχνίδια Ρεν – Λιόν, Μαρσέιγ – Ανζέ, Ναντ – Λιλ και Τουλούζ - Παρί Σεν Ζερμέν για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ligue 1, αλλά και την αναμέτρηση Λανς - Χάβρη για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της Γαλλίας. Παράλληλα, θα παρακολουθήσουν και τον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας, Στρασβούργο – Γκινγκάμπ.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα δουν ακόμη το μεγάλο ντέρμπι Άγιαξ - Αϊντχόφεν αλλά και τον αγώνα Ουτρέχτη – Φέγενορντγια την 27η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος της Eredivisie, καθώς και τις αναμετρήσεις Γουέστ Μπρόμιτς – Μπέρμιγχαμ, Ντέρμπι – Ρόδεραμ και Μίντλεσμπρο – Νόριτς, για την 39η αγωνιστική της Championship Αγγλίας. Τέλος θα δουν τον αγώνα Σάλτσμπουργκ – Αούστρια Βιέννης για την 23η αγωνιστική του αυστριακού πρωταθλήματος, αλλά και τον αγώνα ΑΪΚ Στοκχόλμης – Έστερσουντ στην πρεμιέρα του σουηδικού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Nova Novasports παιχνίδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ