«Πόρτα» από Βασιλειάδη στη Super League για την αναδιάρθρωση - iefimerida.gr

«Πόρτα» από Βασιλειάδη στη Super League για την αναδιάρθρωση

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκάθαρο «όχι» από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη όσον αφορά το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Στη συνεδρίαση της Super League με τον κ. Βασιλειάδη, οι εκπρόσωποι της Λίγκας ζήτησαν από τον υφυπουργό να μεταφερθεί για την επόμενη σεζόν η αναδιάρθρωση, αλλά παράλληλα να λάβουν τα χρήματα από την ΕΡΤ, καθώς, όπως υποστήριξαν, «δεν έχει φτάσει ακόμα η τροπολογία από την ΕΠΟ».

Ωστόσο, ο κ. Βασιλειάδης εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά αποφασισμένος. «Δεν θα παίξω την κολοκυθιά, έχω μετανιώσει που πέρυσι μπήκα στην υπόθεση για να βοηθήσω. Αν θέλετε 16 ομάδες στο επόμενο πρωτάθλημα… καλή επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση που έλαβε από την πλευρά των ομάδων ήταν «δεν κάνατε λάθος που βοηθήσατε και οι ομάδες σάς ευγνωμονούν για το πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που είδαμε τη φετινή σεζόν».

Να σημειωθεί πως η μοναδική ομάδα από όσες βρέθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση που τάσσεται υπέρ της αναδιάρθρωσης είναι ο Αστέρας Τρίπολης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ