Το πιο επικό photobombing ever -Πόζαρε με σέξι μπικίνι στην πλαζ και εμφανίστηκε ένας... κοιλαράς [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πιο επικό photobombing ever -Πόζαρε με σέξι μπικίνι στην πλαζ και εμφανίστηκε ένας... κοιλαράς [βίντεο]

Μοντέλο ποζάρει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο τέλειο photobomb έκανε σε μία καλλονή ένας ανυποψίαστος λουόμενος σε παραλία αγνώστου ταυτότητος.

Συγκεκριμένα, το πανέμορφο μοντέλο αποφάσισε να γυρίσει ένα βίντεο στην παραλία για να δείξει στους θαυμαστές της το θεϊκό κορμί της με μαγιό.

Το πιο επικό photobombing ever -Πόζαρε με σέξι μπικίνι στην πλαζ και εμφανίστηκε ένας... κοιλαράς [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Φορώντας ένα κολλητό κόκκινο μαγιό που λίγα άφηνε στην φαντασία, το πανέμορφο μοντέλο ξεκίνησε να ποζάρει στην κάμερα, δείχνοντας την μπροστινή και την πίσω της όψη.

Εχοντας πάρει ένα εξωτικό μαύρισμα, η καλλονή «έπαιζε» με τον φακό, θέλοντας έτσι να δείξει πόσο τέλειες αναλογίες απέκτησε για το καλοκαίρι.

Το πιο επικό photobombing ever -Πόζαρε με σέξι μπικίνι στην πλαζ και εμφανίστηκε ένας... κοιλαράς [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ωστόσο το βίντεο δεν πήγε όπως ακριβώς το περίμενε, καθώς την στιγμή που πόζαρε, ένας ηλικιωμένος κύριος πόζαρε από πίσω της χαμογελαστός.

Μάλιστα το γεγονός ότι ο ηλιοκαμένος κύριος δεν ήταν καθόλου γυμνασμένος εν αντιθέσει με το μοντέλο, είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρώσει και όλα τα βλέμματα πάνω του, παρ΄όλο που πέρασε για λίγα δευτερόλεπτα από την καλλονή.

Το πιο επικό photobombing ever -Πόζαρε με σέξι μπικίνι στην πλαζ και εμφανίστηκε ένας... κοιλαράς [βίντεο] | iefimerida.gr 2

Το βίντεο έχει γίνει viral, ενώ πολλοί κάνουν λόγο για το πιο επικό photobombing όλων των εποχών.

I give you the greatest photobomb of all time. pic.twitter.com/xUoaphdNxm

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοντέλο photobomb μπικίνι ηλικιωμένος viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ