Η μπαλαρίνα σύντροφος του Μικ Τζάγκερ έκανε πρεμιέρα -Με μουσικές Rolling Stones [βίντεο] - iefimerida.gr

Η μπαλαρίνα σύντροφος του Μικ Τζάγκερ έκανε πρεμιέρα -Με μουσικές Rolling Stones [βίντεο]

Μέλανι Χάμρικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια παράσταση μπαλέτου με μουσική των Rolling Stones και χορογραφία της μπαλαρίνας συντρόφου του Μικ Τζάγκερ έκανε πρεμιέρα στη Ρωσία.

Η παράσταση με τίτλο Porte Rouge (Κόκκινη Πόρτα), εμπνευσμένη από το ξέφρενο στυλ χορού του «γερόλυκου της ροκ», ενθουσίασε το κατάμεστο διάσημο θέατρο Mariinsky της Αγίας Πετρούπολης την Τετάρτη το βράδυ.

Δείτε το βίντεο από την πρεμιέρα της παράστασης στη Ρωσία. Η ίδια παράσταση θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο μήνα στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melanie Hamrick (@melhamrick) στις 26 Μάρ, 2019 στις 5:14 μμ PDT

Η σύντροφος του Τζάγκερ, η Μέλανι Χάμρικ, μια αμερικανίδα χορεύτρια με την οποία ο διάσημος καλλιτέχνης έχει έναν γιο δύο ετών, υπογράφει την παραγωγή η οποία έχει ως μουσική επένδυση τις διάσημες επιτυχίες του συγκροτήματος Paint it Black, Sympathy for the Devil και She's a Rainbow.

Η χορογραφάι είναι πρωτότυπη σε μουσικές Rolling Stones

«Προσπάθησα να ενσωματώσω αυτή την αίσθηση της αγάπης του για χορό και της απόλαυσης όταν βρίσκεται στη σκηνή. Έχει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο κίνησης, έναν πολύ ελεύθερο τρόπο να χορεύει και έτσι επιχείρησα να συλλάβω την ουσία αυτού», είπε η Χάμρικ.

Ο 75χρονος Τζάγκερ βοήθησε με τη μουσική συμβάλλοντας στις επιλογές από τον τεράστιο κατάλογο επιτυχιών του συγκροτήματος.

«Πολύ εντυπωσιακό, είναι ενδιαφέρον να δούμε τα τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε με αυτό το στυλ. Η χορογραφία είναι πρωτότυπη και έτσι ήταν πολύ κουλ, θεωρώ», είπε ο χορευτής Νίκολας Μακέι, ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση.

Η σύντροφος του Τζάγκερ, η Μέλανι Χάμρικ, είναι μια αμερικανίδα χορεύτρια με την οποία ο διάσημος καλλιτέχνης έχει έναν γιο δύο ετών

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η παράσταση θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο μήνα στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ