Απίστευτη γκάφα: Υποψήφιος δήμαρχος Σμύρνης έβαλε φωτογραφία της Χίου στο φυλλάδιό του - iefimerida.gr

Απίστευτη γκάφα: Υποψήφιος δήμαρχος Σμύρνης έβαλε φωτογραφία της Χίου στο φυλλάδιό του

Το φυλάδιο του υποψηφίου Δημάρχου- φωτογραφία twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτη γκάφα έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος του κόμματος του Ερντογάν στη Σμύρνη, Νιχάτ Ζεϊμπεκτσί,. Στο προεκλογικό του φυλλάδιο που κυκλοφόρησε αντί να έχει μια φωτογραφία της Σμύρνης, έβαλε μία φωτογραφία της Χίου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος που είναι και πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Ερντογάν, θέλησε να παρουσιάσει τα οφέλη από τον τουρισμό που θα έχει η πόλη, και έβαλε δίπλα στην φωτογραφία του όμορφους Μύλους και στο βάθος θάλασσα. Μόνο που οι Μύλοι είναι στα Ταμπάκια στην Χίο...Δίπλα στις φωτογραφίες ο υποψήφιος Δήμαρχος έχει βάλει και το σλόγκαν του: «Σμύρνη, συνυφασμένη με τον τουρισμό και τον πολιτισμό».

Μόλις οι αντίπαλοί του ανακάλυψαν την γκάφα, πέρασαν στην επίθεση φυσικά. Ο υποψήφιος Δήμαρχος του κόμματος των Κεμαλιστών Ντενίζ Γιουτζέλ, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωραίο το σλόγκαν του υποψηφίου αλλά θα ήταν καλύτερο αντί για την φωτογραφία της Χίου να χρησιμοποιούσε την φωτογραφία της Σμύρνης. Προσθέτοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσε να κάνει καμπάνια για τον τουρισμό της Χίου. Και κατέληξε:

« Μέχρι να μάθετε ότι το μέρος της φωτογραφίας δεν είναι Σμύρνη, δεν θα προλάβετε καν να γνωρίσετε τη Σμύρνη. Όλα όσα κάνετε είναι μαϊμού, ψεύτικα!».

Η ανάρτηση του υποψηφίου Δημάρχου Ντενίζ Γιουτζέλ που αποκάλυψε την γκάφα του υποψηφίου του Ερντογάν με τις φωτογραφίες του φυλαδίου του αντιπάλου του και την φωτογραφία της Χίου δίπλα δίπλα.

Απίστευτη γκάφα: Υποψήφιος δήμαρχος Σμύρνης έβαλε φωτογραφία της Χίου στο φυλλάδιό του | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ