Survivor 3: Ο επικός λόγος του Ογκουνσότο όταν του ανακοίνωσαν ότι αποχωρεί [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 3: Ο επικός λόγος του Ογκουνσότο όταν του ανακοίνωσαν ότι αποχωρεί [βίντεο]

Πάτρικ Ογκουνσότο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπληξη προκάλεσε η χθεσινή αποχώρηση από το Survivor 3, καθώς αν και μπήκε μόλις πριν λίγες μέρες στο παιχνίδι, ο Πατρίκ Ογκουνσότο πρέπει τώρα να αποχαιρετήσει την ομάδα του και τον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο Νιγηριανός πρώην ποδοσφαιριστής δεν κέρδισε την προτίμηση του κοινού με αποτέλεσμα ο Σάκης Τανιμανίδης να του ανακοινώσει την αποχώρησή του.

Οι τηλεθεατές, λοιπόν, αποφάσισαν να κρατήσουν στο παιχνίδι τον Σπύρο και τον Τόνι, αφήνοντας εκτός Survivor τον Πάτρικ Ογκουνσότο.

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο μόλις άκουσε το όνομά του κατέβασε το κεφάλι και κοιτούσε ανέκφραστος, ενώ οι συμπαίκτες του έσπευσαν να του πουν έναν καλό λόγο και να τον πάρουν αγκαλιά φανερά στεναχωρημένοι με την αποχώρησή του.

Μάλιστα όταν ο Σάκης Τανιμανίδης του έδωσε τον λόγο, ο Πάτρικ Ογκουνσότο εμφανώς στεναχωρημένος ανέφερε πως αυτό που θέλει είναι να μείνει ενωμένη η ομάδα του και πως ο καθένας θα πρέπει να βλέπει σαν μάθημα αυτό το ριάλιτι και όχι μόνο σαν παιχνίδι με αγωνίσματα.

Βέβαια οι σκέψεις ήταν κάπως μπερδεμένες στο μυαλό του Πάτρικ Ογκουνσότο, αλλά στο τέλος ο πρώην ποδοσφαιριστής πέρασε ένα όμορφο μήνυμα.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ