Ειδικός σύμβουλος στη Warner θα ενθαρρύνει τις διαφορετικές αντιλήψεις των υπαλλήλων - iefimerida.gr

Ειδικός σύμβουλος στη Warner θα ενθαρρύνει τις διαφορετικές αντιλήψεις των υπαλλήλων

Warner
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθώς η ηγεσία της AT&T φαίνεται να αναδιοργανώνει τα περιουσιακά της στοιχεία της Warner Media μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της έναντι 85 - 105 δισ. δολαρίων, η εταιρεία στοχεύει να προσθέσει έναν υπεύθυνο ποικιλομορφίας και ενσωμάτωσης στις τάξεις των στελεχών της.

Ο διευθύνων σύμβουλος της WarnerMedia, Τζον Στάνκι έγραψε σε υπόμνημα προς τους υπαλλήλους στις 20 Μαρτίου ότι ο όμιλος θα προσλάβει ένα νέο στέλεχος που «θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι η επιχείρησή μας ενθαρρύνει και εκτιμά διαφορετικές αντιλήψεις, υποστηρίζει τις μοναδικές φωνές των ταλέντων με τα οποία συνεργαζόμαστε και αυτό αντικατοπτρίζεται στο παγκόσμιας κλάσης περιεχόμενο που δημιουργούμε».

Ο Τζον Στάνκι αναγνώρισε στο υπόμνημα ότι σε μία σύσκεψη ρωτήθηκε «για την έλλειψη γυναικών και διαφορετικότητας επί σκηνής» αναφερόμενος στα κορυφαία στελέχη που ορίστηκαν σε ηγετικές θέσεις κατά την αναδιοργάνωση.

Στις 4 Μαρτίου, η WarnerMedia παρουσίασε τη νέα σύνθεση του δυναμικού της με τον πρώην πρόεδρο του NBC, Μπομπ Γκρίνμπλατ να αναλαμβάνει πρόεδρος ψυχαγωγίας και απευθείας προς τους καταναλωτές προτάσεων, συμπεριλαμβανομένων των HBO και Turner.
Ο Τζεφ Ζούκερ έγινε πρόεδρος ειδήσεων και αθλητικών διατηρώντας τη θέση του ως προέδρου του CNN.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Warner Bros. Κέβιν Τσουτζιχάρα, ο οποίος το ίδιο διάστημα ορίστηκε να επιβλέπει το Cartoon Network, το Adult Swim, το Boomerang και το Turner Classic Movies, παραιτήθηκε από την εταιρεία στις 18 Μαρτίου.

Η παραίτηση υποβλήθηκε δύο εβδομάδες μετά τη δημοσίευση από το «The Hollywood Reporter» γραπτών μηνυμάτων μεταξύ του Κέβιν Τσουτζιχάρα και της ηθοποιού, Σάρλοτ Κερκ που έδειχναν ότι το στέλεχος της εταιρείας πίεζε για ακροάσεις για την ηθοποιό, με την οποία είχε σεξουαλική σχέση. Δικηγορική εταιρεία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση.

Ο ρόλος του υπεύθυνου για την ποικιλομορφία και την ενσωμάτωση που πρόκειται να προστεθεί ακολουθεί πρωτοβουλία της WarnerMedia κατά των αποκλεισμών που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2018 «για να διασφαλιστεί ότι διαφορετικοί ηθοποιοί και μέλη συνεργείων συμμετέχουν σε ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και άλλα project», όπως ανακοίνωσε η εταιρεία εκείνη την περίοδο.

Oπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η Wall Street Journal δημοσίευσε το υπόμνημα Τζον Στάνκι, στο οποίο μεταξύ άλλων υπογραμμίζεται: «Για να είναι η WarnerMedia η καλύτερη εταιρεία, πρέπει να συμπεριλάβουμε διαφορετικές φωνές σε όλα τα επίπεδα. Και ενώ έχουμε ήδη μερικές από τις πιο ταλαντούχες γυναίκες και διαφορετικά στελέχη στον κλάδο, υπάρχει ακόμη περισσότερη δουλειά να κάνουμε.

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η εταιρία μας είναι ένα μέρος, στο οποίο οι καλύτεροι, λαμπρότεροι και πιο δημιουργικοί άνθρωποι – απ’ οποιοδήποτε υπόβαθρο, με οποιεσδήποτε απόψεις - θέλουν να έρθουν να εργαστούν, να συνεισφέρουν, να ακούγονται και να είναι ικανοποιημένοι καθώς εργαζόμαστε μαζί για να μεγαλώσουμε και να ενισχύσουμε την ηγετική μας θέση στην αγορά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ