Το τεράστιο πρόβλημα στο νέο σπίτι της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι -Μπορεί να τους οδηγήσει στην τρέλα - iefimerida.gr

Το τεράστιο πρόβλημα στο νέο σπίτι της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι -Μπορεί να τους οδηγήσει στην τρέλα

Καθυστερεί η μετακόμιση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν στο νέο τους σπίτι. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν από μέρα σε μέρα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ και οι ετοιμασίες για την άφιξή του δίνουν και παίρνουν, ωστόσο τα σχέδιά τους δεν πάνε και τόσο σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Η ανακίνιση του νέου σπιτιού του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα κοστίσει πάνω από 3 εκατομμύρια λίρες

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ υποτίθεται ότι θα μετακόμιζαν την περασμένη εβδομάδα από το παλάτι του Κένσινγκτον στην νέα τους κατοικία, το Φρόγκμορ Κότατζ που βρίσκεται μέσα στο κτήμα Γουίνσδορ. Μάλιστα, για την ανακαίνιση του νέου τους σπιτιού, το ζευγάρι λέγεται ότι ξόδεψε περίπου 3 εκατομμύρια λίρες και τώρα γίνεται γνωστό ότι πιθανότατα έχουν ξοδέψει κι άλλες 50.000 λίρες για ηχομόνωση, ώστε να μην ακούγεται ο θόρυβος των αεροπλάνων του αεροδρομίου Χίθροου, που περνούν από πάνω τους.

Περίπου 14 πτήσεις περνούν σε απόσταση περίπου 1,6 χιλιομέτρων από το σπίτι κάθε μισή ώρα και στα πλαίσια των εργασιών ηχομόνωσης περιλαμβάνονται παράθυρα με τριπλά τζάμια.

Σύμφωνα με την Mirror, η κάτοικος της περιοχής Κάρεν Σόουκροφτ, είπε: «Συνηθίζεις την φασαρία, αλλά μερικές φορές είναι πολύ ενοχλητική. Πολλοί άνθρωποι έχουν σκεφτεί αυτού του είδους της ηχομόνωσης, αλλά κοστίζει πολλά χρήματα».

Το αεροδρόμιο του Χίθροου είναι το πιο πολυσύχναστο στον κόσμο και βρίσκεται πολύ κοντά στο νέο σπιτικό του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Οι εκτεταμένες ανακαινίσεις στη νέα κατοικία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα το μετατρέψουν από ένα οικογενειακό σπιτικό. Τα έξοδα της ανακαίνισης θα καλυφθούν από την κρατική επιχορήγηση, αλλά πιστεύεται πως το βασιλικό ζευγάρι θα είναι αυτό που θα πληρώσει την ηχομόνωση.

Το Φρόγκμορ Κότατζ βρίσκεται μόλις 9 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και δεν έχει γίνει κάποια ανακαίνιση σε αυτό, τουλάχιστον αναφορικά με τον θόρυβο, καθώς το Χίθροου είναι το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στον κόσμο, από το οποίο εκτελούνται καθημερινά περίπου 1.300 πτήσεις.

Μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα: «Από την δεκαετία του 1970, μόνο το προσωπικό στο κτήμα Γουίνσδορ έμενε εκεί. Ο θόρυβος των αεροπλάνων ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα. Αμφιβάλλω αν θα περνούν πολύ χρόνο στον κήπο με όλο αυτό τον θόρυβο των αεροσκαφών».

Και οι εργασίες ηχομόνωσης στο νέο τους σπίτι, σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να καθυστερήσουν μέχρι και 4 εβδομάδες για την μετακόμιση.

Το βασιλικό ζευγάρι παντρεύτηκε στο κτήμα Γουίνσδορ, στο οποίο βρίσκεται το νέο τους σπίτι

Όταν όμως ολοκληρωθούν, το βασιλικό ζευγάρι θα έχει ένα σπίτι πέντε υπνοδωματίων, με ένα στούντιο γιόγκα, μια πελώρια κουζίνα και έναν ξενώνα, ενώ θα έχουν θέα στο πάρκο Γουίνσδορ και στους κήπους του Φρόγκμορ Χάουζ, εκεί όπου έκαναν το γάμο τους τον περασμένο Μάιο.

Η Μέγκαν Μαρκλ λέγεται ότι συνεργάστηκε στενά με τους κατασκευαστές καθ’ όλη τη διαδικασία της ανακαίνισης και έβαλε το χεράκι της στη διακόσμηση και τον σχεδιασμό.

Μια βασιλική πηγή είπε: «Όλοι δουλεύουν ασταμάτητα. Οι οικοδόμοι εργάζονται όλες τις ημέρες της εβδομάδας ανεξάρτητα από τον καιρό. Αλλά συνεχίζουν να κάνουν αλλαγές, ειδικά στη διάταξη των χώρων. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πολύ απαιτητικοί, κάτι που είναι κατανοητό, γιατί ποιος ιδιοκτήτης σπιτιού δεν θέλει το σπίτι του να είναι τέλειο;».

Η μετακόμιση του ζευγαριού στο κτήμα Γουίνσδορ έρχεται εν μέσω φημών για τις κακές σχέσεις μεταξύ των δύο ζευγαριών, πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, με το παλάτι να αναφέρει απλά πως ήρθε η ώρα να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους οι δύο πρίγκιπες.

Φωτογραφίες: AP




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ