Οι εταιρείες στην Ελλάδα που μοιράζουν χρήματα, υποτροφίες και άτοκα δάνεια στους εργαζόμενους - iefimerida.gr

Οι εταιρείες στην Ελλάδα που μοιράζουν χρήματα, υποτροφίες και άτοκα δάνεια στους εργαζόμενους

Χαρούμενοι εργαζόμενοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρήματα, μετοχές, υποτροφίες για τις σπουδές των παιδιών ακόμα και άτοκα δάνεια περιλαμβάνουν τα πακέτα παροχών που προσφέρουν ορισμένες από τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες εταιρίες της χώρας.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις μέσα από τις επιχειρησιακές συμβάσεις που έχουν συνάψει, φροντίζουν να επιβραβεύουν το προσωπικό τους, καθώς θεωρούν ότι οι εργαζόμενοι είναι η κινητήριος δύναμη μιας επιχείρησης.

Πρόκειται για εταιρίες που έχουν καταφέρει να πετύχουν ισχυρή ανάπτυξη ακόμα και στα δύσκολα χρόνια της κρίσης και με τις σημαντικές οικονομικές ενισχύσεις και άλλα προνόμια προς τους εργαζομένους οι διοικήσεις των εταιριών αναγνωρίζουν την μεγάλη συμβολή των εργαζομένων.

Διαβάστε αναλυτικά στο economistas.gr ποιες είναι οι εταιρίες και τι επιπλέον παροχές προσφέρουν στους εργαζομένους τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ελληνικές εταιρείες επιχειρήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ