Ξεπουλάει η Porche στην Κίνα! Εκτόπισε από την πρώτη θέση ακόμη και τις ΗΠΑ - iefimerida.gr

Ξεπουλάει η Porche στην Κίνα! Εκτόπισε από την πρώτη θέση ακόμη και τις ΗΠΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θραύση κάνουν στην Κίνα οι Porsche, αφού όπως ανακοίνωσε η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, το προηγούμενο τετράμηνο, εκτόπισε από την πρώτη θέση τις ΗΠΑ , όπου μέχρι εκείνη τη στιγμή κρατούσαν τα σκήπτρα στις αγορές αυτοκινήτων της συγκεκριμένης μάρκας.

Βάσει των οικονομικών στοιχείων που δημοσιοποίησε η Porsche, oι πωλήσεις στην Κίνα το πρώτο τετράμηνο έφθασαν στο 79%, που αριθμητικά αντιστοιχεί σε 7.099 οχήματα .

Ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος από τα 6.671 οχήματα Porsche που αγοράσθηκαν στις ΗΠΑ, ενώ στη χώρα παραγωγής τους, τη Γερμανία, οι πωλήσεις έφθασαν μόλις στα 3.873 οχήματα.

Η εταιρεία προβλέπει ακόμη μεγαλύτερη άνοδο των πωλήσεών της στην κινεζική αγορά κατά τους επόμενους μήνες, καθώς τον Δεκέμβριο θα φθάσουν πολύ περισσότερα αυτοκίνητα του μοντέλου της 911 στις αντιπροσωπείες της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ