Καβγάς στο MasterChef 3: Εξαλλη η Σπυριδούλα -Αρχισε να ωρύεται μόνη της [βίντεο] - iefimerida.gr

Καβγάς στο MasterChef 3: Εξαλλη η Σπυριδούλα -Αρχισε να ωρύεται μόνη της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προκλητική για ακόμη μία φορά ήταν η Σπυριδούλα στο MasterChef 3, η οποία άρχισε και να ωρύεται εξαιτίας ενός αστείου που έκανε ο Μανώλης.

Συγκεκριμένα, μόλις τελείωσε η δύσκολη και απαιτητική δοκιμασία που έπρεπε να φέρουν εις πέρας οι παίκτες του φετινού Masterchef σε συνεργασία με τους περσινούς, με σκοπό να κερδίσουν τα Silver Award, δηλαδή ένα έπαθλο 10.000 ευρώ, τότε ξεκίνησε ο καβγάς.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μαζί με τον Τιμολέοντα Διαμαντή είχαν αναλάβει να δημιουργήσουν 5 πιάτα εκ των οποίων ένα θα είχε «εγκέφαλο» από γαρίδες.

Έτσι πριν γίνει η παρουσιάση των πιάτων τους μπροστά στους κριτές, ο Μανώλης θέλησε να πειράξει λίγο την Σπυριδούλα, ρωτώντας την«Έμεινε κανένας εγκέφαλος;».

Η ερώτηση αυτή εξόργισε την παίκτρια, η οποία του απάντησε: «Ο δικός μου για το σπίτι μετά» και ο Μανώλης την έκανε ακόμη πιο έξαλλη όταν της είπε: «Δηλαδή κανένας».

«Οι εξυπνάδες στην Ασημίνα όχι σε μένα, αν θες να μιλάμε και συνεργαζόμαστε. Αν δεν θέλεις τότε δέχομαι το σχόλιο σου», απάντησε η Ασημίνα, η οποία και συνέχισε την γκρίνια παρ΄όλο που παραδέχτηκε πως έγινε πολύ ξινή από αυτό που άκουσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ