Σοκαριστικό βίντεο: Κυνηγός πυροβολεί 75χρονο επειδή τον πέρασε για αρκούδα - iefimerida.gr

Σοκαριστικό βίντεο: Κυνηγός πυροβολεί 75χρονο επειδή τον πέρασε για αρκούδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα σοκαριστικό βίντεο από τη Σουηδία είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο ένας κυνηγός πυροβολεί 75χρονο άνδρα επειδή τον πέρασε για αρκούδα.

Ο 48χρονος Νορβηγός κυνηγός αντιμετωπίζει δίωξη για ανθρωποκτονία, αφού πυροβόλησε τον ηλικιωμένο την ώρα που εκείνος έκανε τζόκινγκ.

Η υπόθεση με θύμα τον Όλε Ρόσνταλ ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2018 όταν πυροβολήθηκε από τον 48χρονο, ένα πρωινό που είχε βγει για τρέξιμο. Η σφαίρα βρήκε τον 75χρονο στα πλευρά με τον ίδιο να δηλώνει ότι «αν με είχε βρει μερικά εκατοστά πιο ψηλά θα με είχε σκοτώσει».

Τότε ο Νορβηγός που είχε συλληφθεί είχε δηλώσει ότι ήταν ατύχημα. Μετά όμως από την αποκάλυψη του βίντεο, οι σουηδικές Αρχές αποφάσισαν ότι δεν επρόκειτο για λάθος του κυνηγού, αλλά για πυροβολισμό εκ προθέσεως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σουηδία κυνηγός πυροβολισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ