MasterChef 3 -Συγκλονίζει ο Κωβαίος: Μπήκα στο παιχνίδι για τα λεφτά, τα θέλω για ένα χειρουργείο [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef 3 -Συγκλονίζει ο Κωβαίος: Μπήκα στο παιχνίδι για τα λεφτά, τα θέλω για ένα χειρουργείο [βίντεο]

Ο Σταμάτης Κωβαίος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σταμάτης Κωβαίος, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Silver Award του MasterChef 3, αποκάλυψε ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας του.

Ο παίκτης, όταν ρωτήθηκε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τι θα τα κάνει τα χρήματα σε περίπτωση που κερδίσει, δήλωσε πως έχει κολπική μαρμαρυγή και θέλει να κάνει χειρουργείο.

«Τα λεφτά σεφ θα τα χρησιμοποιήσω για ένα χειρουργείο που θέλω να κάνω, έχω κολπική μαρμαρυγή. Έχω ένα θέμα υγείας, το οποίο με ταλαιπωρεί δυο τρία χρόνια τώρα. Γι’ αυτό το λόγο μπήκα μέσα στο παιχνίδι, για τα λεφτά. Εντάξει, δεν είναι 100% ότι θα γλιτώσω από αυτό το πρόβλημα, αλλά έχω πάρα πολλές πιθανότητες να βγω νικητής», είπε ο Σταμάτης Κωβαίος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ