Survivor 3: Αποκάλυψη για τη σχέση Δαλάκα-Ατακάν -Το απίθανο δώρο που σκέφτεται να του κάνει [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 3: Αποκάλυψη για τη σχέση Δαλάκα-Ατακάν -Το απίθανο δώρο που σκέφτεται να του κάνει [βίντεο]

Η Κατερίνα Δαλάκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κατερίνα Δαλάκα σε προηγούμενο επεισόδιο του Survivor 3 είχε εκφράσει τον... έρωτά της για τον Τούρκο παίκτη Ατακάν και όπως φαίνεται έχει πάει ένα βήμα παρακάτω.

Η Μελίσα αποκάλυψε στις παίκτες της Τουρκίας ότι η Κατερίνα Δαλάκα αποφάσισε, εάν κερδίσει ένα από τα αυτοκίνητα, να το χαρίσει στον Ατακάν.

«Η Κατερίνα πέρυσι κέρδισε ένα αμάξι. Είπε ότι αν κερδίσει και φέτος, θα το δώσει στον Ατακάν. Μπορεί να το δώσει, είναι τέτοια κοπέλα. Είναι συνέχεια δίπλα δίπλα. Η Κατερίνα μου ζήτησε να τους μεταφράζω», τους είπε μεταξύ άλλων η Μελίσα.

Η Κατερίνα Δαλάκα είχε μιλήσει με άκρως κολακευτικά σχόλια για του παίκτη της αντίπαλης ομάδας και του είχε δωρίσει κι ένα κομποσκοίνι. «Θα ήθελα να τον γνωρίσω καλύτερα και από την αντίπαλη ομάδα είναι ο πιο όμορφος», είχε δηλώσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ