MasterChef - Το «καρφί» του Αργύρη: «Δεν θα δήλωνα συμμετοχή φέτος, η παραγωγή είναι ύπουλη» [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef - Το «καρφί» του Αργύρη: «Δεν θα δήλωνα συμμετοχή φέτος, η παραγωγή είναι ύπουλη» [βίντεο]

Ο Αργύρης Αγλαμίσης (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αργύρης Αγλαμίσης, ένας από τους παίκτες του περυσινού MasterChef που ξεχώρισε, βρέθηκε ξανά στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής για την εβδομάδα Silver Award και είναι το μαγειρικό ταίρι του Χρήστου Μπάρκα.

Ο Αργύρης μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και πέταξε τα «καρφιά» του για τις ίντριγκες του φετινού MasterChef.

«Θα δήλωνα ξανά συμμετοχή με τα ίδια άτομα μέσα, ίδιες συνθήκες. Στο φετινό αν ήξερα ποια άτομα ήταν μέσα, όχι βέβαια, δεν θα έμπαινα. Γιατί φέτος βλέπουμε μία παραπάνω ίντριγκα από το φυσιολογικό και ξεφεύγουν λίγο από το μαγειρικό. Αντί να ασχολούνται με τα πιάτα τους, και τη δημιουργικότητα, βλέπουμε μία έχθρα μεταξύ τους», δήλωσε.

Ο μάγειρας, μάλιστα, είπε πως έχει ξεχωρίσει τρεις παίκτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τη μαγειρική. «Εχω ξεχωρίσει κάποια παιδιά, όπως ο Χρήστος, ο Μανώλης και ο Πάνος, οι οποίοι προσπαθούν όσο μπορούν να ασχολούνται μόνο με τη μαγειρική. Φέτος η παραγωγή είναι ύπουλη, έβαλε τα παιδιά που έπρεπε να μπούνε και γι’ αυτό έχουμε το αποτέλεσμα που βλέπουμε στις οθόνες μας», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MasterChef MasterChef 3 Αργύρης Αγλαμίσης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ