Τένις: 8 χρόνια φυλάκισης στον άνδρα που μαχαίρωσε την Κβίτοβα -Η φρίκη που έζησε στο σπίτι της - iefimerida.gr

Τένις: 8 χρόνια φυλάκισης στον άνδρα που μαχαίρωσε την Κβίτοβα -Η φρίκη που έζησε στο σπίτι της

Η Πέτρα Κβίτοβα/ Φωτογραφία: AP- Kamran Jebreili
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο άνδρας που επιτέθηκε στην Πέτρα Κβίτοβα και τη μαχαίρωσε καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης, από δικαστήριο στην Τσεχία.

Ο 33χρονος Ραντίμ Ζόντρα είχε εισβάλει στο σπίτι της τον Δεκέμβριο του 2016. Της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό και εκείνη έδωσε μάχη μαζί του. Την μαχαίρωσε, τραυματίζοντας την τενίστρια σοβαρά στο αριστερό της χέρι, με το οποίο παίζει. Η Κβίτοβα, που έχει κατακτήσει δύο φορές το Wimbledon, κατάφερε να επιστρέψει στην ενεργό δράση πέντε μήνες μετά την επίθεση. Χρειάστηκε μακρά αποθεραπεία και να μπει στο χειρουργείο, καθώς είχε υποστεί ζημιά σε τένοντες και συνδέσμους.

Τον προηγούμενο μήνα, καταθέτοντας στο δικαστήριο, η Κβίτοβα είχε περιγράψει τη φρίκη που έζησε. «Υπήρχε αίμα παντού», είπε και ανέφερε ακόμη ότι πρόσφερε χρήματα στον Ζόντρα για να φύγει από το σπίτι της, δίνοντάς του τελικά 10.000 τσέχικες κορόνες.

Η Κβίτοβα περιέγραψε στο δικαστήριο ότι ο δράστης χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της και εκείνη του επέτρεψε να μπει, πιστεύοντας πως πρόκειται για έλεγχο αντιντόπινγκ. Εκείνος της είπε ότι έπρεπε να ελέγξει το μπόιλερ του σπιτιού της. Τη στιγμή που εκείνη πήγε στο μπάνιο να ελέγξει αν είχε ζεστό νερό, ο Ζόντρα την άρπαξε από πίσω και της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό. Εκείνη πάλεψε για να απελευθερωθεί και τραυματίστηκε άσχημα στο αριστερό της χέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πέτρα Κβίτοβα επίθεση τενίστρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ