Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Μαζί με τον Παύλο τώρα ο Θανάσης...» - iefimerida.gr

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Μαζί με τον Παύλο τώρα ο Θανάσης...»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Λίγο πριν τη νεκρώσιμη ακολουθία του Θανάση Γιαννακόπουλου στο Α’ Νεκροταφείο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βγήκε και απευθύνθηκε δακρυσμένος στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, που φώναζαν τα γνωστά συνθήματα για τον εκλιπόντα.

«Τώρα ο Θανάσης είναι δίπλα στον Παύλο στον ουρανό. Να ξέρετε πως και ο Θανάσης σας αγαπούσε όλους πολύ, όπως και ο Παύλος. Είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού για να χαίρονται και εκείνοι από ψηλά», είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στους περίπου 500 φίλους της ομάδας που τραγούδησαν τον ύμνο του Παναθηναϊκού.

Ομπράντοβιτς: «Μας έμαθαν να αγαπάμε την ομάδα μας, χωρίς να μισούμε τον αντίπαλο»

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έδωσε το παρών στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου και μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ανέφερε πως αυτός και τα αδέρφια του, τού έμαθαν να αγαπάει τον Παναθηναϊκό χωρίς να μισεί τον αντίπαλο. «Είναι μία δύσκολη στιγμή για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν μία τεράστια προσωπικότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αυτός και τα αδέλφια του μας έμαθαν να αγαπάμε την ομάδα μας, χωρίς να μισούμε τον αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και θα συνεχίσει την πορεία του παρά την απώλεια των τριών αδελφών που τον έφεραν στην κορυφή. Μπορεί τα τρία αδέλφια να μην είναι ανάμεσά μας, αλλά θα είναι για πάντα στην καρδιά μας», ήταν τα λόγια του Σέρβου προπονητή.

Πασκουάλ: «Είχα ακούσει πολλά για τον Θανάση και όταν τον γνώρισα κατάλαβα ότι όλα ήταν αληθινά»

Ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν ένας από τους πολλούς ανθρώπους του αθλητισμού που έδωσε το παρών στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε στα όσα είχε ακούσει για τον σπουδαίο παράγοντα του Παναθηναϊκού πριν έρθει στην ομάδα αλλά και για το γεγονός πως όταν τον γνώρισε, κατάλαβε πως όλα ήταν αλήθεια. «Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Με εντυπωσίασε όταν τον γνώρισα, γιατί είχα ακούσει πολλά πράγματα για εκείνον πριν, αλλά όταν τον γνώρισα κατάλαβα ότι όλα ήταν αληθινά. Το πάθος του για το μπάσκετ, τον Παναθηναϊκό, τι έκανε όλη του την ζωή γι' αυτή την ομάδα, οπότε αμέσως καταλαβαίνεις την ιστορία μιας ομάδας. Τον αγαπούσα πάρα πολύ, με βοήθησε πολύ και ήταν πάντα ευγενικός όταν με συναντούσε. Σήμερα είναι μια δύσκολη ημέρα. Αμέσως μόλις άκουσα αυτά τα άσχημα νέα, μίλησα με τους βοηθούς μου να μάθω την ημέρα και αποφάσισα να έρθω», ανέφερε ο Ισπανός προπονητής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ