Τρέλα: Το «Game Of Thrones» έχει κρύψει 6 σιδερένιους θρόνους κάπου στον κόσμο και όλοι ψάχνουν μανιωδώς παντού [εικόνες]

Αν υπάρχει ένα πράγμα που το Game of Thrones δεν έχει ανάγκη, αυτό είναι η επιπλέον δημοσιότητα. Η μεγαλύτερη τηλεοπτική σειρά του κόσμου, πλησιάζει στο φινάλε της και οι άνθρωποι δεν μπορούν να σταματήσουν να μιλούν γι’ αυτήν.

Ακόμη, κι όσοι από εμάς δεν έχουμε παρακολουθήσει ούτε ένα επεισόδιο, σίγουρα έχουμε βρεθεί σε μια συζήτηση ή σε ένα κουτσομπολιό στην εργασία, στο δρόμο ή ανάμεσα σε φίλους.

Έτσι, ενώ η ΗΒΟ δεν χρειάζεται να καταφύγει σε διαφημιστικά κόλπα για να γίνει το «Game of Thrones» talk of the town, αποφάσισε να δημιουργήσει έναν ακόμη γρίφο για τους φανατικούς της σειράς. Με ένα επικό, παγκόσμιο κυνήγι για να ικανοποιήσει τον ταξιδιώτη που κρύβουμε μέσα μας, σίγουρα τα κατάφερε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

6 Thrones. 6 Locations. Who will be the first to find them? Begin your Quest #ForTheThrone. (LINK IN BIO)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gameofthrones (@gameofthrones) στις 18 Μάρ, 2019 στις 9:59 πμ PDT

Γιατί αν υπάρχει ένα πράγμα που όλοι αγαπάμε, αυτό είναι το κυνήγι θησαυρού. Είτε πρόκειται για ένα παιδικό παιχνίδι είτε για ένα πραγματικό κυνήγι θησαυρού, όλοι ενθουσιάζονται. Η HBO αποφάσισε να πάει την ιδέα στο έπακρο, διασκοπίζοντας έξι σιδερένιους θρόνους σε μυστικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας εντυπωσιακά στοιχεία σε ωριαία βίντεο 360 μοιρών των τοποθεσιών τους.

Ο Θρόνος του Δάσους, Ηνωμένο Βασίλειο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gameofthrones (@gameofthrones) στις 18 Μάρ, 2019 στις 7:00 πμ PDT

Το ένα είναι σε δάσος, ενώ ένα άλλο φαίνεται να βρίσκεται κάπου σε μια έρημο. Υπάρχουν επίσης, άλλα δύο σε παγωμένες τοποθεσίες, με πολύ λίγα χαρακτηριστικά στοιχεία γύρω τους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον κόσμο να τους εντοπίσει. Φανταστείτε πώς μπορεί να νιώσετε εάν πέσετε τυχαία επάνω σε έναν από αυτούς τους θρόνου, χωρίς να γνωρίζετε την ύπαρξή του;

Ο θρόνος της χαράς, Ισπανία

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gameofthrones (@gameofthrones) στις 22 Μάρ, 2019 στις 8:24 πμ PDT

Μέχρι στιγμής, πάντως, έχουν βρεθεί οι τέσσερις θρόνοι. Στη Σουηδία, την Ισπανία, την Βραζιλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό σημαίνει ότι κάπου εκεί έξω υπάρχουν άλλοι δύο θρόνοι, με τον έναν εξ αυτών σε ένα παγωμένο μέρος και πάλι. Κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να είναι στον Καναδά ενώ άλλοι στην Ισλανδία.

Ο θρόνος του Βορρά, Σουηδία

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gameofthrones (@gameofthrones) στις 20 Μάρ, 2019 στις 7:03 πμ PDT


«Για επτά σεζόν έχετε δει τους χαρακτήρες να πεθαίνουν, να αιμορραγούν και να θυσιάζονται για τον Σιδερένιο Θρόνο» γράφει η HBO για την πρόκληση. «Καθώς πλησιάζει η τελευταία σεζόν παραμένει μόνο ένα ερώτημα: Πόσο μακριά θα πάτε;».

Ο θρόνος της Βαλυρίας, Βραζιλία

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gameofthrones (@gameofthrones) στις 22 Μάρ, 2019 στις 7:01 πμ PDT


Ο Σουηδός φωτογράφος Τζόναθαν Βιτμπλομ, από την Κιρούνα της Βόρειας Σουηδίας, πήγε πολύ μακριά για να βρει έναν από τους θρόνους στην άγρια φύση της χώρας του. «Είδα τα βίντεο στο YouTube πως είχαν βάλει θρόνους στη φύση και ήμουν πολύ εξοικειωμένος με το περιβάλλον του θρόνου που βρισκόταν στον Βορρά» δήλωσε ο Τζόναθαν στο Bored Panda. «Αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι ήταν πραγματικά εκεί μέχρι που είδα τον πρώτο άνθρωπο που το βρήκε και που ανέβασε μια φωτογραφία του και τότε ήμουν 99% σίγουρος ότι ήξερα πού ακριβώς ήταν».

Ο θρόνος του Πάγου, Άγνωστο μέρος

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gameofthrones (@gameofthrones) στις 25 Μάρ, 2019 στις 7:03 πμ PDT


Και συνέχισε: «Έτσι, συσκευάσαμε τον εξοπλισμό μας, τα κατάλληλα εξαρτήματα και οδηγήσαμε μέχρι εκεί κοντά. Έβγαλα το drone μου και το έβαλα να πετάξει επάνω από το σημείο όπου πίστευα ότι βρισκόταν. Το εντόπισα σχεδόν αμέσως, γιατί σίγουρα ένας μεγάλος θρόνος ξεχωρίζει από μακριά καθώς δεν είναι κάτι που συναντά κανείς συχνά σε μια πλαγιά βουνού».

The King and Queen in the North! #ForTheThrone #ThroneoftheNorth https://t.co/kOPbDP9KRn pic.twitter.com/dej7BkOCa5

The children of the forest’s true kings have arrived. #ForTheThrone #ThroneoftheForest https://t.co/ma95JE6tp0 pic.twitter.com/UhdedAgu47

Drove for over a total of three hours simply #ForTheThrone @GameOfThrones pic.twitter.com/6Sh5xiTsCm


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ